Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ζώδια και celebrities: Με ποιον διάσημο «μοιράζεσαι» τον αστερισμό σου;

Ζώδια και celebrities: Με ποιον διάσημο ...

Πόσα κοινά έχουμε;

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί τι ζώδιο είναι ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ή ηθοποιός του Hollywood! Από τους ευκολότερους τρόπους για να μάθουμε πόσα κοινά έχουμε με μια διασημότητα, είναι να κοιτάξουμε τον αστερισμό στον οποίο ανήκει.

Με αυτήν την πληροφορία, όχι μόνο μπορούμε να ανακαλύψουμε με ποιον διαθέτουμε την ίδια ένταση και ψυχικότητα, αλλά και με ποιον θα είχαμε ερωτική συμβατότητα και πιθανότητα για φιλικές σχέσεις!

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Ο ηγετικός και δραστήριο Κριός δεν θα μπορούσε να μην έχει έντονη παρουσία στον χώρο του θεάματος! Σύμφωνα με τους γενέθλιους χάρτες της αστρολογίας, οι Κριοί είναι γνωστοί για το θάρρος, την παρορμητικότητα, το πάθος και την αισιοδοξία τους. Αστέρια όπως η Lady Gaga και ο Elton John γεννήθηκαν μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου και ενσωματώνουν πλήρως τα φλογερά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Κριού!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, τότε έχετε καλή παρέα! Υπάρχουν πολλές εξέχουσες προσωπικότητες, ενώ και τα περισσότερα από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ανήκουν στον αστερισμό του Ταύρου! Ακόμη, στο ζώδιο αυτό της Γης, ανήκει ο George Clooney και η Adele.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Ως το πρώτο ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι έχουν μια απίστευτα διανοητική άποψη για τον κόσμο. Είναι γνωστά ως από τα πιο καλλιτεχνικά ζώδια, κάτι που δικαιολογεί το γεγονός ότι αρκετοί καλλιτέχνες μοιράζονται τον αστερισμό του Διδύμου. Πιο συγκεκριμένα, ο Morgan Freeman, η Angelina Jolie και η Natalie Portman είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα Διδύμων!

Καρκίνος (20 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Κυβερνώμενοι από τη Σελήνη, σύμφωνα με τον αστρολογικό οδηγό, έχουν αυξημένη διαίσθηση και συμβαδίζουν με τους ρυθμούς της ζωής, όπως ακριβώς κάνει και ένας καλλιτέχνης! Οι Tom Hanks, Tom Cruise and Sylvester Stallone είναι οι κορυφαίοι της λίστας, συμπεριλαμβάνονται όμως, επίσης, ο Harrison Ford, η Ariana Grande και ο αστέρας του ποδοσφαίρου Lionel Messi!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
O Λέων λάμπει έντονα, και η ζεστασιά του τον κάνει αξιολάτρευτο και προσιτό σε πολλούς. Eίναι επίσης γνωστός ως «το αστέρι» των ζωδίων. Η Jennifer Lopez και η Madonna είναι Λέοντες. Και οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, Bill Clinton και Barack Obama, επίσης!

 Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Τα κλασικά χαρακτηριστικά του Παρθένου: εργατικότητα, ακρίβεια και ταλέντο! Φυσικά, δεν είναι όλοι οι διάσημοι Παρθένοι τόσο περήφανοι και τελειομανείς. Αλλά ας μην τους αδικούμε: έχουν εργαστεί σκληρά για να διαπρέψουν! Η Beyonce και ο Bill Murray βρίσκονται στο γήινο αυτό αστερισμό. Η Cameron Diaz και η Zentaya είναι επίσης μέλη της «Παρθενικής» ομάδας διασημοτήτων!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Το έβδομο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι γνωστό για το ότι είναι συμπονετικός, διπλωματικός, κοινωνικός και οραματιστής, αναζητώντας πάντα την ειρήνη και την ισορροπία: χαρακτηριστικά που σίγουρα έχουν και οι διάσημοι Will Smith, Gwyneth Paltrow και Kate Winslet!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Παθιασμένοι και ηγετικοί, οι Σκορπιοί, το πιο σεξουαλικό ζώδιο υποστηρίζουν το μότο «όλα ή τίποτα», σε όλους το τομείς, και ειδικά στην τέχνη! Η Emma Stone, ο Drake και η Julia Roberts έχουν γεννηθεί στο ωροσκόπιο του Σκορπιού.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Brad Pitt και Britney Spears; Κι όμως, είναι και οι δύο Τοξότες! Jamie Foxx, Ben Stiller, Jay-Z, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Taylor Swift, Steven Spielberg και Rita Ora είναι κάποιοι λίγοι διάσημοι που ανήκουν στην παρέα των φλογερών Τοξοτών.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ο Αιγόκερως, γνωστός και ως «ο επιτυχημένος» του ζωδιακού κύκλου, δεν είναι τυχαίο που είναι ο αστερισμός πολλών καλλιτεχνών! Συγκεκριμένα, ο Bradley Cooper, ο Anthony Hopkins και ο θρύλος του μπάσκετ LeBron James, είναι τα πιο εύστοχα παραδείγματα επιτυχημένων διασημοτήτων.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Ανεξάρτητος, μοναδικός, ανθρωπιστικός: αν κάποιος έχει όλα τα παραπάνω, πρέπει να είναι Υδροχόος! Εξάλλου αέρας και τέχνη πάνε μαζί. Ο Harry Styles, η Jennifer Anniston και ο Justin Timberlake ανήκουν στο κομμάτι της υποκριτικής και της μουσικής ενώ στου διάσημους Υδροχόους αθλητές ανήκει ο Cristiano Ronaldo, ο Neymar και ο Michael Jordan.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και είναι γνωστός για το ότι είναι συναισθηματικά έξυπνος και διορατικός. Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που συνδέεται στενότερα με το ταλέντο και την εφευρετικότητα. Πολλοί καλλιτέχνες γεννιούνται στο ζώδιο των Ιχθύων, λόγω της ικανότητάς τους να καινοτομούν και να υπερβαίνουν τα όρια! Ζωντανό παράδειγμα η Rihanna, ο Justin Bieber, ο Bruce Willis και ο καλαθοσφαιριστής Steph Curry.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being