Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Χαμός με τον Ντάνο – Επίσημη ανακοίνωση ή μπλόφα;

Survivor All Star: Χαμός με τον Ντάνο – ...

Τι έχει συμβεί;

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τα πρόσωπα που θα μπουν στο Survivor All Star. Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί χαμός γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου και αν τελικά θα συμμετέχει στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, δεδομένου ότι ο ίδιος το είχε αρνηθεί.

Σημειώνεται ότι χθες μεταδόθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας» -που είναι στον ΣΚΑΪ- ότι ο Ντάνος θα μπει τελικά στο Survivor All Star αλλά μόνο για δύο μήνες. Η είδηση όπως ήταν φυσικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου ενώ το πρωί της Πέμπτης το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η διαφωνία για τον Ντάνο: Επίσημη ανακοίνωση ή μπλόφα;
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε λόγο για επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε άλλη άποψη υποστηρίζοντας πως ο Ντάνος δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

«Έχουμε επίσημη ανακοίνωση ότι ο Ντάνος μπαίνει στο Survivor και, μάλιστα, για δύο μήνες. Όταν λέω επίσημη ανακοίνωση εννοώ ότι μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, δόθηκε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λέγοντας, λοιπόν, ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπει στο All Star Survivor και, μάλιστα, με λεπτομέρειες για δύο μήνες. Τα του καναλιού μας, δεν μπορούμε να τα πούμε στον αέρα, παρά μόνο όταν κάτι είναι επίσημο, άρα είναι επίσημο. Όταν κάτι λέγεται μέσα από μία εκπομπή του σταθμού, είναι έγκυρο, επιβεβαιωμένο και ισοδυναμεί με δελτίο τύπου», σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Μίλησα μαζί του, δεν επιβεβαιώνει τίποτα επίσημα, κανένα σχόλιο», του απάντησε τότε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υποστηρίζοντας πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει υπογράψει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight