Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Αίγιο με ευχές ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Στο Αίγιο με ευχές ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Είχε συναντήσεις με Δημάρχους, υπαλλήλους και εμπόρους

O Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αιγίου, την Υπηρεσία Συγκοινωνιών και Μεταφορών  Αιγίου καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου ,συνοδευόμενος από τους Αντινομάρχες κ.κ. Θανάση Πετρόπουλο, Γιώργο Μπινιέρη. Γιάννη Ταπεινό,  Νίκο Λύρα, Γεράσιμο Φεσσιάν και τον Πρόεδρο της ΝΕΑ Δημήτρη Φιλιππάτο.

Ο κ. Κατσικόπουλος συζήτησε με τους υπαλλήλους και τους διευθυντές  για ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των υπηρεσιών, ενημερώθηκε για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους   και αντάλλαξε  ευχές για το νέο έτος.

Στη συνέχεια ο Νομάρχης, συνοδευόμενος από τους Αντινομάρχες και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίου επισκέφθηκαν την αγορά της πόλης  και συζήτησαν με τους εμπόρους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για την κίνηση των καταστημάτων ενόψει των εορτών, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υοηρεσία.

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Νομάρχης και στα Δημαρχεία   Αιγίου και Συμπολιτείας, όπου είχε συζήτηση με τους Δημάρχους   κ. Απόστολο Καραφωτιά και Δημήτρη Καλογερόπουλο με τους αντιδημάρχους και με τους εργαζόμενους ενώ  αντάλλαξε ευχές για  ένα δημιουργικό 2010, γεμάτο μόνο καλές ειδήσεις για την Αχαΐα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις