Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πότε θα «μυρίσουν» Χριστούγεννα στην Πάτρα- Η προετοιμασία για τον διάκοσμο

Πότε θα «μυρίσουν» Χριστούγεννα στην Πάτ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι θα περιλαμβάνει   

Χριστούγεννα θα «μυρίσουν» στην Πάτρα από τα τέλη Νοεμβρίου καθώς τότε θα ανάψει ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος που θα φωτίσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Από τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου θα υπάρχει εορταστικό  σκηνικό σε αρκετά σημεία καθώς ο Δήμος δουλεύει πυρετωδώς για τις κατασκευές που θα δώσουν στην Πάτρα φως και άρωμα Χριστουγέννων.

Όπως μαθαίνουμε από τη διεύθυνση του αρχιτεκτονικού έργου του Δήμου Πατρέων, «όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην πλατεία Γεωργίου θα στηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη και τα σπιτάκια αλλά και τα στολίδια. Φέτος μάλιστα τα στολίδια θα εμπλουτιστούν με περισσότερα φωτεινά στοιχεία. Θα γίνει επαναχρησιμοποίηση του περσινού διακόσμου, όπως για παράδειγμα το φωτεινό αστέρι, όμως θα προστεθούν και νέα στοιχεία. Θα δούμε και κάποιες αλλαγές στη φάτνη όσον αφορά τους χρωματισμούς και τη ζωγραφική των στοιχείων της.

Στην Τριών Συμμάχων θα τοποθετηθεί το φωτεινό μεταλλικό δέντρο, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, και θα ακολουθεί το φωτεινό διάκοσμο της Αγίου Νικολάου. Θα γίνουν και κάποιες αλλαγές σε κάποιους κεντρικούς δρόμους και πλατείες όσον αφορά τον φωτεινό διάκοσμο.  Όλες οι δημιουργίες είναι χειροποίητες από το Δήμο Πατρέων. Η επιμέλεια σχεδιασμός γίνεται από τη διεύθυνση αρχιτεκτονικού έργου ενώ οι κατασκευές είναι από το καρναβαλικό αλλά και ξυλουργικό εργαστήρι, τον ηλεκτροφωτισμό σε συνεργασία με τη διεύθυνση πρασίνου που τοποθετούν όλα τα στοιχεία στα διάφορα σημεία της πόλης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις