Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους το 1965

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ...

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δ. Παπαμιχαήλ πηγαίνοντας στους Δελφούς για το γάμο έπαθε λάστιχο με αποτέλεσμα να φτάσει στο ξενοδοχείο «Βουζάς» στις 5 τα ξημερώματα

Η αείμνηστη εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1996, έζησε ένα μεγάλο και παράφορο έρωτα με τον σπουδαίο ηθοποιό Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Οι δυο τους πρωτογνωρίστηκαν στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και μάλιστα, η πρώτη γνωριμία τους ήταν εκρηκτική και στις πρώτες ταινίες που συμπρωταγωνίστησαν μάλλον αντιπαθούσαν ο ένας τον άλλο.

Ο έρωτας τους γεμάτος πάθος, ένταση, τσακωμούς λέγεται πως «άνθισε» στα γυρίσματα της ταινίας «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», από τις πιο ωραίες της Αλίκης και κατέληξε σε ένα λαμπερό γάμο στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στους Δελφούς που ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς και έτσι έκτοτε έγινε το εθνικό ζευγάρι της Ελλάδας, για πολλά χρόνια.

Μια μέρα πριν το γάμο, το καλλιτεχνικό αυτό ζευγάρι που είχε αγαπήσει όλη η Ελλάδα, είχε θέατρο οπότε η άφιξή τους στους Δελφούς ήταν επεισοδιακή. Ξεκίνησαν νύχτα από τη Αθήνα με ξεχωριστά αυτοκίνητα και μάλιστα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπαθε λάστιχο με αποτέλεσμα να φτάσουν στο ξενοδοχείο «Βουζάς», όπου είχε κρατηθεί για τους νεόνυμφους, στις 5 τα ξημερώματα, αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα.

Η σκεπτική νύφη και το Givenchy νυφικό

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγεται ότι ήταν σκεπτική σε όλο το δρόμο. Ωστόσο έλαμπε όταν έφθασε νύφη στην εκκλησία μέσα στο κομψό Givenchy νυφικό της που είχε ραφτεί στον οίκο «Νίτσα» ακολουθώντας τις σαφείς οδηγίες του διάσημου & ραφινάτου γαλλικού οίκου μόδας.

Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο λόμπι του ξενοδοχείου Βουζάς και το ζευγάρι όπως φαίνεται στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το okmag από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, ήταν τρελά ερωτευμένο παρά το γεγονός ότι μετά το γάμο έγινε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους, όπως είχε εξομολογηθεί αργότερα η Αλίκη σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight