Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάλος με τον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση – Καταγγελίες για διαχείριση «κόκκινων δανείων»

Σάλος με τον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτ...

Το κόμμα του ζητά εξηγήσεις

Με το ένα πόδι… εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είναι σύμφωνα με ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, μετά τις καταγγελίες που έκανε σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης ότι είναι  ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού που αγόρασε «κόκκινα» δάνεια ύψους 62 εκατ.  ευρώ με μόλις 4,3 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ «ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Ιωάννης Μπούγας έχει καλέσει τον βουλευτή Πάτση να δώσει εξηγήσεις «οι οποίες και θα αξιολογηθούν», όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές προκειμένου να διαπιστωθεί πρώτον αν όλα αυτά ευσταθούν και κατ’ επέκταση να διαπιστωθεί αν παραβαίνουν τη νομιμότητα ή και τις ηθικές αρχές της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή προς τα αρμόδια όργανα της ΚΟ, ώστε να διαλευκανθεί άμεση η υπόθεση και στην περίπτωση που διαπιστωθούν ευθύνες του βουλευτή Γρεβενών, να αποδοθούν.

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αναφέρει: 

Αυτό ΔΕΝ είναι κόμμα. Η Λερναία Ύδρα είναι!

Δεν είναι μόνο ο Μαραβέγιας που έλαβε έγκριση για επιχορήγηση 4.200.000€ μέσω εταιρείας με κεφάλαιο 5.000€.
Έτερο μπουμπούκι και λεμονανθος της ΝΔ κάνει εδώ και χρόνια τρελές business με τα δάνεια των τραπεζών!

Πρόκειται για τον βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, ο οποίος:

– Έφτιαξε το 2010 με έναν Κύπριο την εταιρεία ειδικού σκοπού «ΠΛΑΤΩΝ Α.Ε Τιτλοποιήσεων Απαιτήσεων», με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000€

– Αγόρασε το 2011 μέσω της εταιρείας δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς ύψους 62.771.892 ευρώ, αντί συνολικού τιμήματος 4.300.000 ευρώ, τα οποία μάλιστα πληρώθηκαν με τραπεζική κατάθεση στην Πειραιως!!!!

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ:

1)Η εταιρεία του κου. Πάτση ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει ποτέ Ισολογισμούς στο ΓΕΜΗ, ώστε να φαίνονται οι εισροές και εκροές της και άρα η πορεία του χρήματος που διακινεί και διαχειρίζεται!!!!
Γιατί κύριε Πάτση;;;

2)Που και πώς βρήκε η εταιρεία του Πάτση 4 και πλέον εκατομμύρια για να αγοράσει τα δάνεια από την Πειραιώς;

3)Πόσα χρήματα έχει εισπράξει η εταιρεία του Πάτση από τα δάνεια των 63.000.000 € που έχει αγοράσει; Πλειστηριασμούς έχει κάνει ;

4)Στο τελευταίο ΔΣ της εταιρείας του που δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ και έληγε το 2021, ο Πάτσης δεν έχει αντικατασταθεί.!!

ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ,ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;; ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟΠΕΜΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ;;;;

Σύμφωνα με το νόμο λοιπόν, ο κύριος αυτός παραμένει μέχρι σήμερα στην εταιρεία, μέχρι να δημοσιευτεί κάτι νεότερο. Τυχαίο που δεν έχει δημοσιευτεί;
Κύριε Πάτση θα μιλήσετε ή θα το παίξετε κι εσείς ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ…; Και μην μας πείτε ότι πράξατε νόμιμα (παρά τα τόσα κενά που έχουν οι δημοσιεύσεις της εταιρείας σας). Πείτε μας για το πώς αντιλαμβάνεστε το «ηθικόν» ως βουλευτής. Πείτε μας πόσοι από τους ψηφοφόρους σας στα Γρεβενά (που δεν γνώριζαν την δράση της εταιρείας σας) είναι μέσα στους καταλόγους των δανειοληπτών που αγόραζατε τα δάνειά τους!
Περιμένουμε απαντήσεις από τον Ανδρέα Πάτση και την κυβέρνηση της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ.
Εν τω μεταξύ, οι δανειολήπτες τρέμουν μήπως χάσουν το σπίτι τους στον πλειστηριασμό! Κάποιοι μάλιστα τον έχουν ψηφίσει κιόλας…

To be continued…

Υγ όλα τα αποδεικτικά στοιχεία αυτών που λέω στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης, με δική του ανάρτηση του απάντησε: 

Αγαπητέ Π.Πολάκη,
Ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει κανόνες ευπρέπειας και μάλιστα όταν πρόκειται για δημόσιο διάλογο. Αυτό βέβαια απαιτεί μόρφωση και παιδεία.
Ας μπούμε όμως λίγο και στην ουσία.
Θεωρείς ότι δεν σου απαντώ και αυτό το βλέπεις ως ομολογία ενοχής μου.
Παράδοξη η σκέψη σου. Με καλείς να σου απαντήσω για μια επιχειρηματική δραστηριότητα μου προ 12 ετών, το 2010, ενώ εσύ δεν απαντάς σε τίποτα για τα έργα και τις ημέρες σου ως βουλευτής.
Ποιός από τους δυό μας πρέπει να λογοδοτήσει?
Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι για σένα μια δύσκολη εξίσωση.
Και θα σου πω και κάτι, φιλικά.
Δείχνεις εκνευρισμό. Είναι προφανές ότι το έργο μου ως Βουλευτής Γρεβενών αλλά και της κυβέρνησης της ΝΔ σε ενοχλεί. Γιατί ότι δεσμευτήκαμε το κάναμε. Και μας το αναγνωρίζει ο λαός. Και βέβαια ο λαός των Γρεβενών.
Είναι και αυτά τα αναθεματισμένα τα γκάλοπ , βλέπεις την πλάτη μας από μακρυά , και αυτό σε θυμώνει.
Και προσπαθείς απέλπιδα να απαξιώσεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους. Διότι δεν έχεις να αντιπαρατεθείς στην ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο έλληνας στην καθημερινοτητα του.
ΥΓ. Αντίθετα με σένα , εγώ δεν θέλω ούτε την διαγραφή σου ούτε την αποπομπή σου.
Που θα βρω εξάλλου καλύτερο “σύμμαχο” να μου δίνει πολιτικούς πόντους;
Φιλικά
Ανδρέας Πάτσης

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις