Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον ανακριτή ο 53χρονος που φέρεται να βίασε την 12χρονη -Τον αποδοκίμασαν

Στον ανακριτή ο 53χρονος που φέρεται να ...

Δείτε φωτογραφίες

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν, σήμερα, ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό. Περισσότεροι από 200 υποψήφιοι φέρoνται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που  κατηγορείται ότι εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν στο Newsbomb ότι ο 53χρονος διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο διαδίκτυο, με στόχο να «αλιεύει» πελάτες. Ο συλληφθείς φέρεται να αναρτούσε στο συγκεκριμένο προφίλ φωτογραφίες του 12χρονου κοριτσιού, προκειμένου να τον προσεγγίσουν «ενδιαφερόμενοι» παιδεραστές.

Οι ίδιες πηγές του Newsbomb αναφέρουν ότι αρκετοί ήταν αυτοί που βλέποντας τις φωτογραφίες της ανήλικης στο ψεύτικο αυτό προφίλ, έστειλαν διαδικτυακά μηνύματα που έγραφαν «είσαι πολύ μικρή, πρόσεχε». Οι άντρες αυτοί νόμιζαν ότι απευθύνονταν στην 12χρονη, ωστόσο, τα μηνύματά τους διαβάζονταν από τον 53χρονο.

Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν μαζί στην Ευελπίδων και μεταφέρθηκαν τρέχοντας στον ανακριτή. 

Ο συλληφθείς αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες. 

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει έναν «πελάτη» του 53χρονου, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση. Ο 42χρονος φέρεται να βίασε την 12χρονη περισσότερες από μία φορές.

πηγή newsbomb.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις