Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ώρα Πατρών φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα με την εύνοια της Δημοτικής Αρχής υπέρ εργολάβου που ανέδειξε το thebest.gr

Η Ώρα Πατρών φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλ...

Καταθέτει ερώτηση

Στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας φέρνει η Ώρα Πατρών με ερώτησή της, το θέμα που ανέδειξε το thebest.gr σχετικά με την ευνοϊκή στάση του Δήμου υπέρ συγκεκριμένου εργολάβου που αναδείχθηκε δεύτερος μειοδότης σε διαγωνισμό για έργο στη βόρεια πλευρά της Πάτρας.

Αναφέρει συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου η Ώρα Πατρών: "1. Ο Δήμος παρενέβη στις 18/7/2022 στο Ελεγκτικό Συνέδριο υπέρ της προσφυγής της εταιρείας «ΑΝΑΞ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ως έχοντας έννομο συμφέρον, όπως ισχυρίζεστε. Το Ελληνικό Δημόσιο δεν παρενέβη λέγοντας ότι θα σεβαστεί την απόφαση. Ταυτόχρονα με την παρέμβαση σας επιβαρύνετε το Δήμο Πατρέων με επιπλέον κόστος 250.000€ γιατί το έργο τελικά ανατέθηκε στο δεύτερο μειοδότη.

 Ισχυρίζεστε ότι παρεμβήκατε προκειμένου να υλοποιηθούν άμεσα οι προκηρυχθείσες εργασίες. α) Σε πόσα έργα του Δήμου συμμετέχει η «ΑΝΑΞ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και πόσες παρατάσεις έχουν δοθεί; (ποδηλατόδρομος, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου κ.α.) Πώς λοιπόν με ελαφρά την καρδιά επιβαρύνετε τους Πατρινούς με 250 χιλιάδες ευρώ όταν γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι η συγκριμένη εταιρεία καθυστερεί τα έργα;"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις