Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενοριακή, εθελοντική αιμοδοσία στην Παντάνασσα την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Πάτρα: Ενοριακή, εθελοντική αιμοδοσία στ...

Επίσης πλησιάζει ο εορτασμός του Γενέσιου της Θεοτόκου στις 8/9 που πανηγυρίζει η ιστορική ενορία της Παντάνασσας

Ενοριακή, εθελοντική αιμοδοσία προγραμματίζεται να γίνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο παρεκκλήσιο του ιερού ναού Παντανάσσης Πατρών επί της οδού Βότση και Αλ. Υψηλάντου, από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι.

Το σύνθημα της εθελοντικής αυτής αιμοδοσίας είναι «δώσε λίγο αίμα τώρα που μπορείς για να βρεις να πάρεις όταν χρειαστείς».

Στο μεταξύ πλησιάζει ο φετινός εορτασμός της ενορίας της Παντάνασσας που είναι στις 8 Σεπτεμβρίου που τιμάται από την εκκλησία μας το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη 7/9 στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί ο πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας όπου θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος θα τελέσει και την Θεία λειτουργία μετά Θείου κηρύγματος την Πέμπτη 8/9/2022.

Το βράδυ της Τετάρτης στις 22.00 θα τελεστεί η ιερά αγρυπνία ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη π. Αρτεμίου Αργυρόπουλου, πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Το απόγευμα της Πέμπτης στον εσπερινό θα προεξάρχει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ενώ την Παρασκευή 9/9 το πρωί στη Θεία λειτουργία με αφορμή την μνήμη των Δικαίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στους οποίους είναι αφιερωμένο το παρεκκλήσι της Παντάνασσας, θα λειτουργήσει εκ νέου ο ναός της Παντάνασσας.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις