Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Ο ιατρός Παναγιώτης Τρίγκας μιλάει για τον ένα χρόνο λειτουργίας της ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.

Ο ιατρός Παναγιώτης Τρίγκας μιλάει για τ...

Γενέθλια για την μεγαλύτερη Μ.Χ.Α. της Δ. Ελλάδας - ΦΩΤΟ

Πριν από ένα χρόνο, στις 17.8.21, ξεκίνησε την λειτουργία της η μεγαλύτερη Μ.Χ.Α. στη Δ.Ελλάδα, η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε. Μία μονάδα εξοπλισμένη με τον πλέον άρτιο, σύγχρονο και πολυτελή ιατρικό και κτιριακό εξοπλισμό, που φτιάχτηκε με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια των αιμοκαθερόμενων ασθενών.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η προτίμηση των αιμοκαθερόμενων ασθενών προς την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.  και κυρίως προς στους ιατρούς νεφρολόγους Παναγιώτη Τρίγκα και Στέλλα Ζιώγα, που με την εμπειρία τους στην αιμοκάθαρση και με την καθολική υποστήριξή τους προς κάθε έναν ασθενή ξεχωριστά εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, καθιστούν την πορεία του πρώτου χρόνου λειτουργίας της μονάδας άκρως επιτυχημένη, όχι μόνο επειδή ο αριθμός των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών που την επιλέγουν αυξάνεται συνεχώς, αλλά γιατί ταυτόχρονα αυξάνεται το επίπεδο των ιατρικών -και όχι μόνο- υπηρεσιών που παρέχονται.

Ιατρός με μεγάλη και συσσωρευμένη εμπειρία ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας, με αληθινό ανθρώπινο ενδιαφέρον προς κάθε ασθενή, αποδείχθηκε ταυτόχρονα εξαιρετικά ικανός, καινοτόμος και πρότυπο επιχειρηματία, που τόλμησε μια μεγάλη επένδυση στην περιοχή μας, και κατάφερε -χωρίς δανεισμό- να διοικεί μια απόλυτα υγιή επιχείρηση και να σχεδιάζει ήδη τα επόμενα βήματά του στον χώρο της υγείας, με γνώμονα πάντα την βελτίωση της υγείας και του επιπέδου ζωής των ασθενών.

Με αφορμή τα γενέθλια της ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε., το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της Μονάδας έκοψε την παραδοσιακή τούρτα και ο κ. Π. Τρίγκας, Ιατρός Νεφρολόγος, Διευθύνων Σύμβουλος και Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μ.Χ.Α., δήλωσε:

«Το 2021 ήταν μια αξιοσημείωτη χρονιά για εμάς. Ένας σταθμός ορόσημο στην προσωπική μας ιστορία. Ξεκινήσαμε αυτή την κλινική όχι για προσωπικό όφελος, αλλά για την βέλτιστη και μέγιστη κοινωνική προσφορά στον ασθενή και στον συνάνθρωπο. Από την πρώτη ημέρα λειτουργία της, η μονάδα, με γνώμονα τον ασθενή και με στόχο τη διαρκή βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών και παροχών στον μέγιστο βαθμό, συνεχίζει την επιτυχή και ανοδική της πορεία. Σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι του εαυτού μας, που είναι και ο πιο απαιτητικός κριτής μας. Έχουμε θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά μας αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις. Άλλωστε, αποδεδειγμένα, μας χαρακτηρίζει το γεγονός ότι πάντα υπερβαίνουμε και ξεπερνάμε τους στόχους και τις προσδοκίες μας.

Το πρώτο μου καθήκον ήταν να οραματιστώ το πού ήθελα να οδηγήσω την κλινική. Πολύ σωστά λέγεται ότι, δεν έχει τόση σημασία το που πηγαίνεις στη ζωή σου, αλλά το ποιον έχεις δίπλα σου σε όλη τη διαδρομή. Οι συνεργάτες μου συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να γίνει πραγματικότητα το όραμά μου. Η μονάδα μας ξεκίνησε με την ενσωμάτωση βασικών ανθρώπινων αξιών, όπως η ειλικρίνεια, η αρετή, η εμπιστοσύνη, η ακεραιότητα και η ομαδική εργασία. Πάντα προσπαθούμε από όλες τις βαθμίδες να προσφέρουμε στους ασθενείς μας, αλλά και στους συνεργάτες μας, τις καλύτερες συνθήκες, σε ένα καινοτόμο, εξελίξιμο και φιλικό περιβάλλον, που δε θυμίζει νοσοκομείο.

Εύχομαι χρόνια πολλά στην Μονάδα μας & δεσμεύομαι να μην παρεκκλίνουμε ποτέ του στόχου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Σε ασθενείς, σε συνεργάτες και σε όσους πίστεψαν και στήριξαν το όραμά μου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being