Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022: Στην Ιατρική Σχολή μπήκε εργαζόμενη μητέρα 6 παιδιών

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022: Στην Ιατρικ...

"Όλα γίνονται. Βαδίζω στα 51 μου έτη και αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία"

Η 50χρονη Μαριάννα Λαζάρου από την Καβάλα, μια εργαζόμενη μητέρα 6 παιδιών, ηλικίας από 8 έως 26 ετών, έδωσε Πανελλαδικές Εξετάσεις και κατόρθωσε να περάσει στην Ιατρική Σχολή, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστημίο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη.

 Ειδικότερα, η κυρία Μαριάννα Λαζάρου, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε για την προσπάθειά της και την επιτυχία της στις Πανελλήνιες 2022:

 
"Πριν από δύο χρόνια, εγώ και ο σύζυγός μου γραφτήκαμε στο εσπερινό ΕΠΑΛ, εδώ στην Καβάλα" ανέφερε η Μαριάννα Λαζάρου.

 
"Εργαζόμαστε σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η προσπάθεια έγινε για να πάρουμε το πτυχίο των βοηθών βρεφονηπιοκόμων και να μπορέσουμε να εξελιχθούμε επαγγελματικά" αναφέρει η μητέρα 6 παιδιών από την Καβάλα που πέρασε στην Ιατρική Σχολή του Διμοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη.

"Στη διάρκεια αυτών των δύο ετών, μου άρεσε πολύ που ξαναπήγα στο σχολείο, μου άρεσε να διαβάζω, απέδειξα πως είμαι πάρα πολύ καλή σε αυτό. Φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση του άνδρα μου, που σε όλη τη χρονιά φέτος έδειξε υπομονή" ανέφερε η κυρία Λαζάρου.

"Ήρθε μάλιστα να δώσει Πανελλήνιες μαζί μου, για να βρίσκεται κοντά μου και να με στηρίζει ψυχολογικά" τόνισε για τον άντρα της η Μαριάννα Λαζάρου.

 

Η Μαριάννα Λαζάρου, όπως αναφέρει το kavalanews.gr, εργάζεται στον 4ο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Καβάλας. Είχε τελειώσει πριν χρόνια τη Σχολή Νοσηλευτική διετούς φοίτησης.

Η ίδια διαμένει στην πόλη της Καβάλας και πριν δύο χρόνια ξεκίνησε μαζί με τον σύζυγό της εκ νέου το σχολείο φοιτώντας στο Εσπερινό ΕΠΑΛ της Καβάλας στο τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων.

"Όλα γίνονται. Βαδίζω στα 51 μου έτη και αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία" είπε στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη η κυρία Μαριάννα Λαζάρου.
"Η Μαριάννα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι νομίζουν, ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν", είπε στο Kavalanews η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Καβάλας, Αθηνά Παναγιωτίδου, η οποία ανέπτυξε φιλία μαζί της, όσο εργάζονταν μαζί στον παιδικό σταθμό.

"Ημέρα χαράς σήμερα για τους νέους φοιτητές, τους αυριανούς επιστήμονές μας. Να είναι γεροί και να απολαύσουν το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο της επιστήμη" ανέφερε.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις