Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εντολή για διευθέτηση των ζητημάτων υγείας στα νοσοκομεία της Κεφαλονιάς - ΒΙΝΤΕΟ

Εντολή για διευθέτηση των ζητημάτων υγεί...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Οτι θα ρυθμιστούν άμεσα οι όποιες εκρεμμότητες στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι είπε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του την Τρίτη στο νησί. Είχε προηγηθεί επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού υγείας Ματίνας Γκάγκα και συνεννόηση με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ ώστε να δρομολογηθούν όλα εκείνα που προκαλούν δυσλειτουργίες στην παροχή υπηρεσιών υγείας από τη δομή της περιοχής. 

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης  Καρβέλης, δεσμεύτηκε από το νησί της Κεφαλονιάς πως θα κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους στις δομές υγείας του νησιού γενικότερα και σε συνεννόηση με τις διοικήσεις, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα προχωρήσει στις ενέργειες εκείνες που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος υγείας. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό που απαιτείται είναι η πρόσληψη προσωπικού ώστε να βγαίνουν οι βάρδιες και επίσης να αξιοποιηθούν οι υποδομές όπως η πτέρυγα Βεργώτης στο γενικό νοσοκομείο Κεφαλονιάς, την οποία μάλιστα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός.

Τι είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ από την Κεφαλονιά

Σύμφωνα και με τον πρωθυπουργό, "θα κατασκευαστούν νέα τμήματα επειγόντων περιστατικών, τα οποία είχα την ευκαιρία να δω κι ελπίζω να τα έχουμε έτοιμα και πριν το τέλος του έτους. Και, βέβαια, η όλη ανακατασκευή και ο εξωραϊσμός του νοσοκομείου θα μπορεί να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης, ώστε και το παλιό κτίριο να μην υπολείπεται της καινούριας πτέρυγας, η οποία είναι υπερσύγχρονη, πλην όμως υπολειτουργεί λόγω έλλειψης γιατρών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις