Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σέρρες: Το ψυγείο «χτύπησε» την καρωτίδα του άτυχου φοιτητή μέσα στο ασανσέρ

Σέρρες: Το ψυγείο «χτύπησε» την καρωτίδα...

Η μετακόμιση αποδείχθηκε μοιραία για τον 26χρονο Παναγιώτη που που σκοτώθηκε εχθές ενώ μετέφερε ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα

Ο άτυχος 26χρονος Παναγιώτης με καταγωγή από την Ελευθερούπολη Καβάλας βρήκε φρικτό θάνατο μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν, με τη βοήθεια ενός φίλου του, προσπάθησε να κατεβάσει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα.

Ο 26χρονος φοιτητής μπήκε μόνος του μέσα στο ασανσέρ κρατώντας το ψυγείο με αποτέλεσμα, από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο να τον καταπλακώσει «χτυπώντας» την καρωτίδα του και ο νεαρός να βρει φριχτό θάνατο.

 

Ο άτυχος Παναγιώτης ήταν φοιτητής στις Σέρρες ενώ δούλευε παράλληλα ως delivery για να μπορέσει να επιβιώσει. Χτες τα μεσάνυχτα ήθελε να μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι του σε ένα άλλο διαμέρισμα γιατί επρόκειτο να μετακομίσει. Δυστυχώς, η μετακόμιση αυτή αποδείχθηκε μοιραία για τον άτυχο νεαρό.

Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσία Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σερρών.

 

ΠΗΓΗ

Πηγή φωτογραφιών: ΕΡΤ Σερρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις