Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ της ποπ, Ρόμπι Γουίλιαμς θα εμφανιστεί σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Ο σταρ της ποπ, Ρόμπι Γουίλιαμς θα εμφαν...

Το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ φέρεται να αναλαμβάνει η ίδια εταιρεία παραγωγής πίσω από την ταινία για τον Λίαμ Γκάλαχερ του 2019, «As It Was» & βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετούς μήνες

Ο Βρετανός σταρ της ποπ μουσικής, Ρόμπι Γουίλιαμς -Robbie Williams αναμένεται να εμφανιστεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του.

Το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, φέρεται να αναλαμβάνει η ίδια εταιρεία παραγωγής πίσω από την ταινία για τον Λίαμ Γκάλαχερ του 2019, «As It Was» και βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετούς μήνες.

«Ο Ρόμπι είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς ανθρώπους στη μουσική βιομηχανία και το ντοκιμαντέρ θα είναι εξίσου ξεκαρδιστικό και ειλικρινές. Έχει περάσει πολλά πολλά και πολέμησε πολλούς δαίμονες στην προσωπική του ζωή» ανέφερε στη Sun, πηγή κοντά στο πρότζεκτ.

«Αλλά είχε επίσης μια απίστευτη καριέρα στη μουσική, έκανε οικογένεια και συγκέντρωσε πολλά ανέκδοτες ιστορίες διασημοτήτων, οπότε θα υπάρχουν πολλά να συζητήσει στο ντοκιμαντέρ» πρόσθεσε.

Ο 48χρονος σούπερ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς είναι & πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That με τους οποίους ξεκίνησε την καριέρα του στα 90ς.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight