Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Επέστρεψα και ευτυχώς τώρα κάθομαι» - Η Κέιτ ΜακΚάν αστειεύεται με τη λιποθυμία της στο debate

«Επέστρεψα και ευτυχώς τώρα κάθομαι» - Η...

Με χιούμορ αντιμετώπισε η δημοσιογράφος το περιστατικό που διέκοψε πρόωρα το debate ανάμεσα στην Λιζ Τρας και τον Ρίσι Σουνάκ

Μία ημέρα μετά την λιποθυμία της που έβαλε πρόωρο τέλος στο debate μεταξύ της Λις Τρας και του Ρίσι Σουνάκ, η δημοσιογράφος Κέιτ ΜακΚάν επέστρεψε μπροστά στις κάμερες κάνοντας χιούμορ με όσα συνέβησαν.

Ντρέπομαι λιγάκι και είμαι λιγάκι «χτυπημένη» από όσα συνέβησαν, είπε την Τετάρτη κατά την παρουσίαση της εκπομπής της στο TalkTV. «Χαίρομαι που επέστρεψα και είμαι απόλυτα καλά. Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που όλοι μας περιμέναμε να συμβεί», είπε ακόμη.

Εξήγησε ακόμη ότι «είναι μια από αυτές τις στιγμές που κανένας δεν προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει».

«Έπειτα από όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό debate των αρχηγών, ευτυχώς που είμαι καθισμένη», αστειεύτηκε. Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο είπε ότι «είχαν διατυπωθεί πολλές εικασίες για το ποιος θα έβγαινε νοκ άουτ από το χτεσινό debate, αλλά κανένας δεν πρόβλεπε ότι θα μπορούσε να είναι και η παρουσιάστρια».

 Σε ό,τι αφορά τους δύο πολιτικούς που την είδαν να καταρρέει, είπε ότι σοκαρίστηκαν, όπως και ότι συμφώνησαν να συναντηθούν σε άλλη ημερομηνία.

Η ΜακΚάν κατέρρευσε την ώρα που απαντούσε η Λις Τρας σε ερώτημα που της είχε θέσει. Η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω στην στην υποψήφια, η οποία αιφνιδιάστηκε και τρόμαξε από όσα συνέβησαν μπροστά της αλλά εκτός τηλεοπτικής οθόνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις