Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Εκτέλεσαν τον αδερφό μου»: Ξεσπά η αδελφή του 49χρονου που πέθανε διωγμένος από τον «Άγιο Ανδρέα»

Πάτρα: «Εκτέλεσαν τον αδερφό μου»: Ξεσπά...

Ζητά απαντήσεις

«Εκτέλεσαν τον αδερφό μου», έκαναν διάγνωση χωρίς να τον εξετάσουν, τον κοίταξαν, τον άκουσαν και τον έδιωξαν, ανέφερε η γυναίκα που έχασε αιφνιδίως τον αδερφό της από καρδιακή ανακοπή, παρότι ο άνδρας έσπευσε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας μόλις ένιωσε αδιαθεσία.

Ο 49χρονος, όπως πρώτο έγραψε το thebest.gr είχε δυνατούς πόνους στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο πήρε την απάντηση πως δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και πως πρέπει να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Περιέγραψε, μάλιστα, από την πρώτη στιγμή τον ισχυρό πόνο που ένιωθε στην πλάτη, για ν’ ακούσει την φράση: «Ψύξη θα ‘ναι, εμείς δεν εφημερεύουμε, πηγαίνετε στο Ρίο».

 

Η γυναίκα, που μίλησε στον Alpha φανερά εξοργισμένη, υπογράμμισε πως η νοσηλεύτρια που έδιωξε τον αδερφό της «τον εκτέλεσε».

Σε ό,τι αφορά το νοσοκομείο, έκανε λόγο για «παγκόσμια πρωτοτυπία», καθώς κάνουν «εικονικές» διαγνώσεις - ακούνε, κοιτάζουν και κρίνουν χωρίς να εξετάσουν.

«Να βγούμε στα μπαλκόνια να τους χειροκροτήσουμε», ξέσπασε. 

 Υπενθυμίζεται πως για το εξοργιστικό συμβάν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση - αφού έλαβε από το νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» το αποτέλεσμα της πρώτης έρευνας για τον θάνατο του 49χρονου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις