Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν του επιστρέφονται κινητό και laptop - Μέχρι 29 Ιουλίου η καταβολή της εγγύησης

Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν του επιστρέφονται...

Τι ζητήθηκε από το δικαστήριο

Τη διαβίβαση στην εισαγγελία Πρωτοδικών των πρακτικών της δίκης και  των μηνύσεων της υπεράσπισης σε βάρος όλων των μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη και των μαρτύρων αποφάσισε το  δικαστήριο, κλείνοντας τη σημερινή μακρά διαδικασία.

Επίσης, ζητήθηκε από το δικαστήριο να διερευνηθεί  εάν έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του καταγγέλλοντα Δ. Μ. σε εξουσιοδότηση που προσκομίστηκε στη δίκη από τον δικηγόρο του. Να σημειωθεί ότι ο Δ.Μ. δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δίκη για να καταθέσει.

Τέλος, με απόφαση του το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να επιστραφεί στον Δημήτρη Λιγνάδη το κινητό και το laptop του ενώ αφαίρεσε ομόφωνα το χρόνο της προφυλάκισής του από την ποινή που του επέβαλλε. «Έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε έφεση» είπε στο Δημήτρη Λιγνάδη η πρόεδρος και έλυσε την πολύμηνη συνεδρίαση.

Ωστόσο, για να αφεθεί ελεύθερος  ο Δημήτρης Λιγνάδης πρέπει πρώτα να καταβάλλει τη χρηματική εγγύηση ύψους  30 χιλιάδων ευρώ που ορίστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την έξοδο του από την φυλακή. Μάλιστα του ζητήθηκε να καταβάλλει την εγγύηση μέχρι τις 29 Ιουλίου .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις