Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα- Ήταν δεμένοι με χειροπέδες!

Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί από πτώση αυτοκι...

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν το ζευγάρι

Νεκροί ανασύρθηκαν, δύο επιβάτες αυτοκινήτου που έπεσε στο νερό στον αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν το ζευγάρι, που παρέμεινε για περίπου δύο ώρες στη θάλασσα και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος, αλλά και όχημα του Λιμενικού Σώματος, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όχημα της Πυροσβεστικής συνέδραμε στην επιχείρηση, ενώ στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής, για να κάνει αυτοψία και να επιληφθεί της υπόθεσης.

Ο πρώτος δύτης που προσέγγισε το αυτοκίνητο στον βυθό της θάλασσας ανέφερε πως τα δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ήταν δεμένα με χειροπέδες. Πρόκεται για άνδρα και γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το ανδρόγυνο που έχασε τη ζωή του δεν διέμενε στην ευρύτερη περιοχή των Νέων Επιβατών, με τους αριθμούς κυκλοφορίας του αυτοκινήτου να «δείχνουν» πινακίδες από το Κιλκίς.

«Κανείς δεν κατάλαβε πως το αμάξι έφυγε μέσα στη θάλασσα. Κάθε χρόνο έχουμε τέτοια περιστατικά εδώ»

Σύμφωνα με μαρτυρίες  οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα «συχνό» φαινόμενο, ενώ στην προκειμένη περίπτωση τονίζουν πως το αυτοκίνητο έπεσε με φόρα μέσα στο νερό.

«Δεν είδαμε κάτι, εκείνη την ώρα… Το αμάξι πρέπει να έφυγε με πολύ φόρα μέσα στη θάλασσα» αναφέρει εργαζόμενη που δούλευε εκείνη την ώρα σε τοπικό κατάστημα της περιοχής.

Επιπλέον, επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα εστίασης με φόντο τον Θερμαϊκό και τη συγκεκριμένη προβλήτα συμπλήρωσε στο GRTimes.grπως όλοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό όταν έφτασαν στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ, η Πυροσβεστική και το Λιμενικό. «Πάνω στην Σκάλα κινούνται καθημερινά πολλά αυτοκίνητα, οπότε κανείς δεν πρόσεξε κάτι εκείνη τη στιγμή που έπεσε το αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι άνθρωποι που ήταν κοντά στο περιστατικό, λένε πως είχαν τις ταυτότητές τους σε σημείο που να μπορούν να τους εντοπίσουν εύκολα… δηλαδή ήταν αρκετά συνειδητοποιημένοι γι’ αυτό που έκαναν. Επίσης, στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια περιστατικά. Μόνο εγώ έχω δει δύο ή τρεις φορές να γίνεται ακριβώς το ίδιο».

Με πληροφορίες από voria.gr και Thesstoday

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις