Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι μαρτυρικές Πέμπτες στην πλατεία Όλγας- Μουσική μέχρι το ξημέρωμα- Στα κάγκελα οι γονείς μαθητών

Πάτρα: Οι μαρτυρικές Πέμπτες στην πλατεί...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τα πάρτι που δεν τους αφήνουν σε ησυχία

Στα όρια τους έχουν φτάσει οι κάτοικοι, που διαμένουν πέριξ της πλατείας Όλγας, καθώς στα γνωστά προβλήματα ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα. Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο thebest.gr, ομάδα νεαρών, κυρίως φοιτητών, κάθε Πέμπτη, όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάνουν την εμφάνισή τους, κοντά στο σιντριβάνι της πλατείας, και παίζουν μουσική μέχρι τα ξημερώματα.

Όπως είπε στο thebest.gr, ο Σπύρος Πολίτης, κάτοικος της περιοχής, «το σκηνικό είναι επαναλαμβανόμενο τον τελευταίο καιρό. Κάθε Πέμπτη, ξεκινούν από τις 9 η ώρα το βράδυ με το να στήνουν τα ηχεία και να ρυθμίζουν τον ήχο και φτάνουν μέχρι τις 4 τα ξημερώματα παίζοντας μουσική και κάνοντας πάρτι. Η κατάσταση έχει ξεφύγει καθώς ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα, σε μια πλατεία που δεινοπαθεί επί δεκαετίες με διαφορά συμβάντα μεταξύ τοξικομανών και με την συνεχή παρουσία της αλλά και με τους αναρχικούς που είναι μόνιμοι «κάτοικοί» της».

Σε ό, τι αφορά, την αστυνόμευση στην πλατεία Όλγας, ο κ. Πολίτης, μας λέει: «Οι καταγγελίες στην αστυνομία είναι καθημερινές και όχι από έναν και δυο συμπολίτες μας. Κατά τη διάρκεια του πάρτι της Πέμπτης και κάθε Πέμπτης, συνεχώς και αρκετοί από εμάς τηλεφωνούμε στην αστυνομία να παρέμβει αλλά δεν έγινε κάτι. Επίσης, να αναφέρω, ότι αυτά τα πάρτι γίνονται σε μια χρονική στιγμή που τα παιδιά δίνουν εξετάσεις, οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς το πρόβλημα είναι μεγάλο και επιτέλους ας γίνει κάτι».

«Αυτή τη στιγμή στην πλατεία Όλγας γίνεται πάρτι με 50 νέους και νέες που διασκεδάζουν με μουσική η οποία είναι για εμάς που μένουμε στις γείρω πολυκατοικίες στη διαπασών! Η κόρη μου δίνει αύριο πανελλήνιες κ δεν μπορεί να ξεκουραστεί. Η αστυνομία δεν μπορεί να βοηθήσει μου είπε. Είναι όλοι ενημερωμένοι από νωρίς αλλά κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει» έγραψε στο facebook γνωστή Πατρινή κάτοικος της περιοχής, τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις