Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Νομάρχη

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Νομάρχη

Ευχές για υγεία, αγάπη και ειρήνη

Το μήνυμα του Νομάρχη Αχαϊας Δημήτρη Κατσικόπουλου για τα Χριστούγεννα, έχει ως εξής:

"Αγαπητές φίλες και φίλοι

Eύχομαι η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει σε όλους το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης.

Είμαι σίγουρος πως τα φετινά Χριστούγεννα δεν είναι μόνο μέρες κατανάλωσης. Είναι μέρες όπου η σκέψη μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Που έχουν χάσει την ελπίδα τους και την πίστη τους σε καλύτερες μέρες. Τους οφείλουμε αλληλεγγύη και φροντίδα.   Είμαι σίγουρος πως τα φετινά Χριστούγεννα είναι μέρες περισυλλογής. Στρέφουμε το βλέμμα μας στους ανέργους, στους γέροντες που δεν τα βγάζουν πέρα, στους νέους που προσπαθούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας με αξιοπρέπεια.

Ευημερία με διαχωριστικές γραμμές και εκρηκτικές αντιθέσεις δεν υπάρχει. Χρειαζόμαστε συλλογικές αξίες και ιδανικά. Χρειαζόμαστε ταύτιση των προσωπικών επιδιώξεων και των κοινών ονείρων.

Ας είναι οι γιορτινές αυτές μέρες αφορμή για περισυλλογή και στοχασμό πάνω στην ποιότητα της ζωής μας και την πορεία της κοινωνίας μας. Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε όλοι, φορείς και πολίτες, ότι μόνο μέσα από τους δρόμους του διαλόγου, της συνεργασίας, της συλλογικής και κοινωνικά υπεύθυνης δράσης μας, μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τη νέα γενιά.

Εύχομαι και πάλι ολόψυχα όλοι μας να γιορτάσουμε με τρόπο ουσιαστικό και συνάμα μοναδικό τα φετινά Χριστούγεννα, να μπούμε στο βαθύτερο νόημά τους, που είναι η αγάπη και η προσφορά."

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις