Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μάρκου- Αναγνωστοπούλου για Πατρών-Πύργου: H Κυβέρνηση αποδεικνύεται επικίνδυνη για τους πολίτες

Μάρκου- Αναγνωστοπούλου για Πατρών-Πύργο...

Τι αναφέρουν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή τους για την Πατρών- Πύργου οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: Η τραγική κατάσταση που διαιωνίζεται στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου με ευθύνη της Κυβέρνησης, όσο πάει επιδεινώνεται. Μετά την ολοκληρωτική ακύρωση της προηγούμενης διαδικασίας, την πάροδο τριών χαμένων χρόνων επανεκκίνησής της, πλέον η μια παλινωδία διαδέχεται την άλλη.

Στην προσπάθεια να διαφυλάξουν την ασφάλεια όσων χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο-καρμανιόλα, μετά την εγκληματική καθυστέρηση των έργων, έχει δημιουργηθεί μείζον ζήτημα στην καθημερινότητα των κατοίκων των γύρω περιοχών πέριξ του Γομοστού.

Τα κατά τα άλλα πολυδάπανα μέτρα προσωρινής ενίσχυσης της ασφάλειας μέσω κορυνών, προκαλούν τεράστια προβλήματα στην μετακίνηση και στην επικοινωνία με τους γύρω οικισμούς, στην οικονομία της περιοχής, στην καλλιέργεια των εκτάσεων, αλλά κυρίως θέτουν σε κίνδυνο ζωής κατοίκους, εκ των οποίων παιδιά και ηλικιωμένους.

Δυστυχώς, ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση αποδεικνύεται επικίνδυνη για τους πολίτες και ξένη με τις αγωνίες και την καθημερινότητά τους. Υπάρχει άμεση ανάγκη οι τεχνικοί που καταρτίζουν αυτές τις παρεμβάσεις, να μεταβούν στα μέρη που τις αφορούν και να αντιληφθούν και οι ίδιοι την αδιέξοδη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Έστω και αυτήν την ύστατη ώρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις