Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν αποκαλυπτική στη συνέντευξη της στην Αννίτα Πάνια στο Open

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν αποκαλυπτική στη συνέν...

Ανέφερε πως ο μετέπειτα σύζυγος και μάνατζερ της Γιώργος Λύρας της είχε πει "δεν έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν"

Καλεσμένη στην late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο κανάλι Open ήταν την Πέμπτη 19/5/2022, η δημοφιλής τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, οποία έκανε τις δικές της αποκαλύψεις αναφορικά με την καριέρα της και τα σκληρά λόγια που της είχε πει ο σύζυγος της Γιώργος Λύρας.

«Είμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για 3-4 χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου επαγγελματικά. Εγώ φυτοζωούσα. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζωούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία, άντε τέσσερα τραγουδάκια μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, “να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι ανίκανη, μου είπε που δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη» είπε με εξομολογητική διάθεση η  Πέγκυ Ζήνα στην Αννίτα Πάνια ενώ πρόσθεσε πως όταν ξεκινούσε δεν πολυήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι ίσως επηρεασμένη από τα όσα είχε ζήσει και περάσει η μητέρα της που είχε για πολλά χρόνια δουλέψει ως επαγγελματίας τραγουδίστρια, η Στέλλα Χρυσικοπούλου.

Ο Γιώργος Λύρας με τον οποίο κατόπιν παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει και μία κορούλα, της είχε πει, «δεν έχεις τη δυνατότητα ούτε να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν ούτε και να αποταμιεύσεις αυτά που σου αξίζουν».

Φυσικά η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε και στις πολύ ξεχωριστές συνεργασίες της τόσο με τον Μίκη Θεοδωράκη όσο και με το «βουνό» της, όπως τον αποκαλούσε, τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight