Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον σκότωσαν» - Ξεσπά η μητέρα του 43χρονου που πέθανε σε καρέκλα στο «Παπανικολάου»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον σκότωσαν»...

Τους έλεγε ότι δεν ένιωθε καλά και δεν του έδιναν σημασία - Τον βρήκε νεκρό η επόμενη εφημερία

Την τελευταία του πνοή σε μία καρέκλα, στα επείγοντα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης άφησε, το βράδυ της 1ης Απριλίου, ένας 43χρονος και η μητέρα του, αναζητά απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού της. Ο 43χρονος είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, λίγη ώρα πριν ξεψυχήσει.

Η Θωμαή Καμπάκα καταλογίζει αμέλεια στους γιατρούς του νοσοκομείο, ενώ δηλώνει: «Τον βλέπω στον ύπνο μου να ξεψυχά σε μια καρέκλα. Ψάχνω απαντήσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μενέλαός μου έφυγε έτσι απλά. Πώς είναι δυνατόν να φύγει ο μικρός μου ο γιος;». Η κ. Καμπάκα ανέφερε ότι έμαθε για τον θάνατο του γιού της την επόμενη μέρα, καθώς τα υπόλοιπα παιδιά της, δεν μπορούσαν να της μεταφέρουν την είδηση ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον 43χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του μερικές ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, για έναν απλό πόνο στο πόδι.

«Τον παράτησαν στο έλεος του Θεού»
 «Λιποθύμησα, δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό το σκηνικό, γιατί για κάποιες ώρες μου το έκρυβαν τα υπόλοιπα παιδιά μου», λέει η ίδια, η οποία σημειώνει ότι, τα πρώτα 24ωρα μετά τον θάνατο του παιδιού της, έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια ενώ, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, πήγε στο «Παπανικολάου» και έβαλε τις φωνές στους γιατρούς. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον σκότωσαν και δεν πέθανε έτσι ξαφνικά. Τον παράτησαν στο έλεος του Θεού. Ψάχνουμε απαντήσεις», σημειώνει.

ThessToday.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις