Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκ πρώτης καθαρά τα νερά της Πάτρας- Ο πρώτος έλεγχος

Εκ πρώτης καθαρά τα νερά της Πάτρας- Ο π...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Ξεκάθαρη εικόνα μετά τον τρίτο έλεγχο

Μέσα στα επιτρεπτά όρια, φαίνεται να  βρίσκεται η ποιότητα των νερών στις θαλάσσιες ακτές της περιοχής μας, κρίνοντας από το αποτέλεσμα που αναδείχτηκε από τον πρώτο δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε από το Εργαστήριο Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών.

«Η πρώτη σειρά των δειγμάτων έχει ληφθεί και έχουν σταλεί από την Περιφέρεια. Σε αυτή την πρώτη φάση, μπορούμε να πούμε ότι τα δείγματα είναι καθαρά, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μέτρηση και να έχουμε όλη η εικόνα πρέπει να έχουμε και τα τρία δείγματα» τονίζει στο thebest.gr ο διευθυντής του Εργαστηρίου, ο καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Απόστολος Βανταράκης.

Ο δεύτερος δειγματοληπτικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί περίπου στο τέλος Μαΐου, ενώ το τρίτο δείγμα μετά τις αρχές Ιουλίου, όπου και τότε θα υπάρχει η συνολική εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νερά των θαλασσών της περιοχής.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι αφορούν κυρίως την Πλαζ, το Προάστειο, τις Δάφνες, τον Καστελόκαμπο, το Ρίο, τον Άγιο Βασίλειο, τον Ψαθόπυργο και τα Αραχωβίτικα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις