Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός: Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά

Σασμός: Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επ...

Μοιράζονται μια νύχτα πάθους

Η τηλεοπτική σειρά «Σασμός» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, και με νέα συγκλονισιτκά επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα υπόσχεται πολλές…. ανατροπές.

Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του…

Σασμός: Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 – Επεισόδιο 143
Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του… Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του. Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους.

Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη. Στο μεταξύ ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη που τον αφήνει έκπληκτο.

Σασμός: Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 – Επεισόδιο 144
Μετά την επιστροφή της οικογένειας Βρουλάκη στην Κρήτη όλοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η Αργυρώ επιστρέφει στη δουλειά της στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ενώ ο Σταύρος κλείνει το του πρώτο ραντεβού για δουλειά.

Την ίδια ώρα ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του. Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό, τους έχει φέρει όλους σε αμηχανία.

Πώς θα αντιδράσει ο Παντελής όταν διαπιστώσει ότι είναι τυφλή; Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων, ενώ η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλή. Στο μεταξύ η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα που θα τη σοκάρει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight