Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Βαθιά συγκινημένος με την κόρη του - «Δεν μπορώ καν να μιλήσω…»

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Βαθιά συγκινημ...

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής και ενθουσίασε με τα μοναδικά της έργα

H Nικολέττα Παπακωνσταντίνου χαράζει τον δικό της δρόμο στις Τέχνες. Η νεαρή εικαστικός μπορεί να κληρονόμησε την οικογενειακή αγάπη για τα καλλιτεχνικά, ωστόσο δεν ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου.

Η μοναχοκόρη του ζευγαριού άνοιξε τα φτερά της και παρουσίασε τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες στην έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών εγκαταστάσεων με τίτλο «Περί Οικειότητας» που πραγματοποιεί στη γκαλερί «αγκάθι» από τις 14 Μαΐου έως και τις 28 Μαΐου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η νεαρή εικαστικός μίλησε για την πρώτη της έκθεση:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν».

Οι γονείς της ήταν εκεί… Συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία αποκάλυψε: «Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight