Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Συναντήσεις με τη Διοίκηση της Eurobank και στελέχη της PwC Ελλάδας

Πανεπιστήμιο Πατρών: Συναντήσεις με τη Δ...

Συνάντηση του Πρύτανη και με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Δυτική Ελλάδα, η Διοίκηση της Eurobank επισκέφθηκε στις 9/5/22 το Πανεπιστήμιο Πατρών. Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Πρύτανης Χ. Μπούρας, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Π. Δημόπουλος, ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Φοιτητικής Μέριμνας Χ. Ροδόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας Α. Κατσαούνης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των θεμάτων του Ιδρύματος, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, με απώτερο στόχο την αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων, την ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας. Στις 11/5/22 τα στελέχη της PwC Ελλάδας συναντήθηκαν με τον Πρύτανη και τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ.κ. Χ. Μπούρα και Π. Δημόπουλο.  Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της λειτουργίας νέου γραφείου της PwC Ελλάδας στην Πάτρα, εξετάστηκαν θέματα που αφορούσαν στην προώθηση κοινών δράσεων και ενεργειών οι οποίες θα αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης τόσο για την ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και για την τοπική κοινωνία, αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ
Το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΑΠ Καθηγητής Οδυσσέας Ζώρας. Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ των Πρυτανικών Αρχών των δύο Ιδρυμάτων, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω επέκτασή της, ανακοινώνει η Πρυτανεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις