Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ξύλο και φωνές στα παιδιά» - «Επικίνδυνη» η μητέρα των ανηλίκων που ζούσαν με ποντίκια και κατσαρίδες

«Ξύλο και φωνές στα παιδιά» - «Επικίνδυν...

Καταγγελίες για συστηματική κακοποίηση

Επικίνδυνη χαρακτηρίζουν οι γείτονες τη μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών που έμεναν σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα γεμάτο με ποντίκια και κατσαρίδες.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η γυναίκα φώναζε και χτυπούσε σε καθημερινή βάση τα παιδιά, τα οποία δεν έβγαιναν ποτέ έξω από το διαμέρισμα. 

Σύμφωνα με την κ. Άννα η μητέρα των παιδιών «είναι επικίνδυνη, πολύ επικίνδυνη. Ξύλο και φωνές στα παιδιά, ενώ τους φερόταν πολύ άσχημα».

Όπως τόνισε, «ήρθε η αστυνομία χθες, είχαν γίνει πολλές καταγγελίες, καταθέσεις έδωσε ο κόσμος εδώ και ο γαμπρός μου και, σήμερα το πρωί, ευτυχώς ήρθε πάλι η αστυνομία, συνέλαβαν τη μάνα, της πήραν τα παιδιά και άκουσα πως θα τα πάρει ο πατέρας».

Για τα παιδιά είπε ότι «ήταν σε άσχημη κατάσταση, ζούσαν με κατσαρίδες. Ο γαμπρός μου ανέβηκε στο σπίτι και είδε το σπίτι γεμάτο κατσαρίδες. Ξύλο και φωνές κάθε ημέρα. Τα παιδιά ήταν συνέχεια κλεισμένα μέσα. Χθες μόνο, επειδή είχε πάρει χαμπάρι πως ήρθε η αστυνομία για να την συλλάβει, είχε βγει από το σπίτι και εξαφανίστηκε». 

Συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της
Στη σύλληψη της μητέρας των τριών ανήλικων παιδιών – όπου βρέθηκαν το πρωί να ζουν μέσα στο σπίτι τους υπό συνθήκες παραμέλησης, ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια – καθώς και του συντρόφου της, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα.

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία τού εν διαστάσει συζύγου της μητέρας των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δύο μέρες ο πατέρας των παιδιών πήγε στο τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, αναφέροντας πως τα παιδιά του ζούσαν σε επικίνδυνες συνθήκες.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ανηλίκων, ενώ τόσο η 30χρονη όσο και ο σύντροφός της συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη.

Πηγη: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις