Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Αρνείται την κατηγορία- «Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις»- ΒΙΝΤΕΟ

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Αρνείται τ...

Tι είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος

Αρνείται την κατηγορία η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία συνελήφθη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, όπως ανέφερε νωρίτερα ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος. Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος μετά τη συνάντηση μαζί της « παραπονείται ότι παλεύει μόνη ης όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να μπορέσει να αποκαλύψει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμαι». Για την ουσία κεταμίνη είπε ότι του απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι δεν τη γνωρίζει.

"Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις, έχει μακρύ δρόμο ακόμα η υπόθεση. Ερευνούμε κάποια πράγματα και κάποιες ενστάσεις και απορίες που διατύπωσε και η ίδια" είπε ο κ. Παπαδόπουλος. Σε άλλο σημείο είπε πως " κάποιες σκέψεις της είναι υπό έρευνα και θα έχουμε σύντομα εξελίξεις".

«Αισθάνεται ότι είναι μόνη της στην προσπάθεια να κάνει για να ψάξει να βρει τι συμβαίνει», πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς για το θέμα του καταγγελόμενου ξυλοδαρμού της από αστυνομικούς, που η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε, ο δικηγόρος είπε:" H εικόνα της δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Για να είμαι ειλικρινής δεν το συζήτησα καθόλου γιατί αυτό που επείγει είναι η απολογία που θα δώσει τη Δευτέρα ενώπιον της κ. Ανακρίτριας".

Δείτε το βίντεο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια - Επιμένει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις