Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όθωνας Παπαδόπουλος: Με προσέγγισε η Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα μελετήσω τη δικογραφία και θα αποφασίσω

Όθωνας Παπαδόπουλος: Με προσέγγισε η Ρού...

"Φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν σκότωσε την κόρη της και πως δεν έχει ιδέα για το τι είναι η κεταμίνη"

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μπορεί να είναι ο δεύτερος δικηγόρος που, μαζί με τον τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, θα αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, με τη μητέρα να κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Πράγματι, έγινε μια προσέγγιση από την πλευρά της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή, ετοιμάζομαι να αναχωρήσω για την Αθήνα, προκειμένου να κάνω μια κουβέντα μαζί της [με τη Ρούλα Πισπιρίγκου], να μελετήσω φυσικά τη δικογραφία και τα υπόλοιπα έγγραφα και στη συνέχεια θα αποφασίσω εάν θα αναλάβω την υπόθεση» τόνισε χαρακτηριστικά, o δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τις απανωτές παραιτήσεις δικηγόρων, διορίστηκε ως συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας. Ο ίδιος την επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην συνάντηση, η ίδια εμφανίστηκε απόλυτη: Φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν σκότωσε την κόρη της και πως δεν έχει ιδέα για το τι είναι η κεταμίνη, η ουσία δηλαδή που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της εννιάχρονης και σύμφωνα με τα ευρήματα προκάλεσε τον μαρτυρικό θάνατό της.

Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, είχε αναλάβει νομικός σύμβουλος της 33χρονης, ωστόσο μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις δεν ανέλαβε την υπεράσπισή της, λέγοντας: «Δεν παραιτήθηκα από καμία υπεράσπιση, δεν είχα αναλάβει καμία υπεράσπιση. Είχα εντολή από τους γονείς να συμμετέχω στην έρευνα για τους θανάτους των παιδιών, είχα έρθει σε επαφή με ειδικούς».

Πηγη: GRTimes

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις