Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαβεβαίωση Γεωργαντά για ανακοινώσεις στήριξης του εισοδήματος των σταφιδοπαραγωγών

Διαβεβαίωση Γεωργαντά για ανακοινώσεις σ...

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης το μεσημέρι της Τετάρτης σε αρκετά καλό κλίμα

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022 ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών της δημοτικής αρχής με κυβερνητικά στελέχη για ζητήματα που αφορούν τον τόπο.

Σε συνέχεια προηγούμενων επαφών με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, ο κ. Καλογερόπουλος ζήτησε από τον Υπουργό ενημέρωση σχετικά με την ενίσχυση του εισοδήματος των σταφιδοπαραγωγών, που έχει ζητηθεί εξάλλου και με σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας που ψηφίστηκε και υπεβλήθη το περασμένο καλοκαίρι.

Ο κ. Γεωργαντάς διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Αιγιαλείας πως εντός των επομένων ημερών θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις εκ μέρους του Υπουργείου, με το ποσό της ενίσχυσης να αναμένεται  πως θα κυμανθεί μέχρι τα 60 ευρώ ανά στρέμμα.

Επίσης, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της ένταξης σε χρηματοδοτικά εργαλεία του Υπουργείου, σημαντικών έργων βελτίωσης του αρδευτικού δικτύου στον Δήμο Αιγιαλείας, με τον Υπουργό να υπόσχεται τη στήριξη του ΥΠΑΑΤ για την υποβολή εκ μέρους του Δήμου και της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, ώριμων μελετών προς χρηματοδότηση και υλοποίηση.

Η συνάντηση όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε σε αρκετά καλό κλίμα, με δεδομένη την πρόθεση για καλή και ωφέλιμη συνεργασία του Υπουργείου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις