Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανδραβίδα: «Έτσι φτάσαμε στο φρικτό έγκλημα με τις 4 δολοφονίες»

Ανδραβίδα: «Έτσι φτάσαμε στο φρικτό έγκλ...

Τι είπε η δικηγόρος της οικογένειας που ξεκληρίστηκε

Η Ανδραβίδα παραμένει στο επίκεντρο μετά το φρικτό έγκλημα που στοίχισε 4 ανθρώπινες ζωές. Ο 60χρονους που συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα, έχει ομολογήσει για την ώρα μόνο την εκτέλεση των γονέων. Για τα παιδιά λέει ότι δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε. Οι αστυνομικοί πάντως θεωρούν πως ήταν εκείνος που τα σκότωσε και έφυγε για να αποφύγει τη σύλληψη.

Στo Mega μίλησε η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας από την Ανδραβίδα, Ιωάννα Παναγοπούλου. Aαναφορικά με την επιθετικότητα του δράστη που είχε επαναληφθεί και παλιότερα, τόνισε πως η ελληνική κοινωνία κωφεύει απέναντι στο πρόβλημα. «Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε», και επισήμανε πως χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία και πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν ουσιαστικά.

Ολοκληρώνοντας, η κ. Παναγοπούλου συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη, ο οποίος κρυβόταν και προσπαθούσε να αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του. Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε πως εάν υπήρχαν συγκεκριμένες καταγγελίες ενάντια του δράστη, έπρεπε να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις