Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη στην Πάτρα ο φερόμενος ως μακελάρης- Δεν ήταν ταμπουρωμένος στο σπίτι του στην Ανδραβίδα- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Συνελήφθη στην Πάτρα ο φερόμενος ως μακε...

Πληροφορίες θέλουν τον άνδρα να είναι οπλισμένος.

Νεότερο: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο φερόμενος ως μακελάρης της Ανδραβίδας συνελήφθη στην Πάτρα. Η επιχείρηση στο σπίτι του στην Ανδραβίδα αποδείχθηκε ότι έγινε από λάθος πληροφόρηση που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι είχε ταμπουρωθεί εκεί. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες λένε ότι  ο φερόμενος ως δράστης της τετραπλής δολοφονίας είχε πάει στο σπίτι του το απόγευμα πιθανότατα για να πάρει χρήματα.

Έγινε αντιληπτός από τους περιοίκους, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Όταν εντοπίστηκε το αμάξι του στην εθνική   οδό Πατρών - Πύργου, στήθηκε μπλόκο στη συμβολή των οδών Πατρών - Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Ο 60χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.

 

Ο 60χρονος που αναζητείτο προσήχθη και εξετάζεται στη Διεύθυνση Αστυνομίας της Αχαΐας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: “ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΑ ΑΧΑΪΑΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΤΗΝ 02-03-2022 ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ ΗΛΕΙΑΣ”

Σύμφωνα μερ πληροφορίες ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού σταδίου.

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία αφού άτομο φαίνεται να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του βασικού υπόπτου για τη στυγερή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα επιχείρηση για την σύλληψη του δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη καθώς λέγεται πως έχει εντοπιστεί εκεί, όπως αναφέρει το ilialive.gr. 

Πληροφορίες θέλουν τον άνδρα να είναι οπλισμένος.

 

Φρίκη από την ιατροδικαστική έκθεση για το φονικό στην Ανδραβίδα

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάτρα, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών τής οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις