Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζεφ Μοντάνα: Η λιτή απάντηση που έδωσε μέσω instagram στον Αλέξη Κούγια

Τζεφ Μοντάνα: Η λιτή απάντηση που έδωσε ...

Τι είχε πει ο ποινικολόγος έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η Τζεφ Μοντάνα με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε στον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια και όσα δήλωσε το πρωί της Παρασκευής για εκείνη έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

 Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει για την Τζεφ Μοντάνα: «Κάποιοι χρησιμοποίησαν όλη αυτή την υπόθεση για τους δικούς τους σκοπούς. Βλέπω και αυτόν τον μαντράχαλο εδώ πέρα, δυο μέτρα που είναι, πως τον λένε, το Τζεφ, ξέρω κι εγώ τι είναι… Τον βλέπω να κάνει δηλώσεις και να λέει ότι είναι μάρτυρας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση… Κι εγώ δε γνώριζα το πραγματικό του όνομα, ούτε καν ποιος είναι. Βλέπω έναν αδύνατο εδώ πέρα που δε ντρέπεται να λέει ότι ο Λιγνάδης που είναι και 50 τον βίασε πριν από χρόνια. Τον βλέπω να λέει ότι είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση, καμία σχέση με την υπόθεση. Έμαθα ότι το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος. Δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχε εξεταστεί και ποτέ. Έρχεται εδώ, κανάλια τον φιλοξενούν. Είδα να δίνει και συνέντευξη σε σημαντικό κανάλι, να αναφέρεται στο όνομά μου. Μου έκανε και ένα εξώδικο. Πραγματικά γελάω, δεν ξέρω τι να πω κι εγώ. Έχουν αντιστραφεί οι όροι στην ελληνική κοινωνία με όλες αυτές τις αποκαλύψεις οι οποίες περιορίστηκαν τελικά στην υπόθεση του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη».

Έτσι, με τρεις μόνο λέξεις η Τζεφ Μοντάνα απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο instagram την εξής φράση: «ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ», χωρίς όμως να ονοματίζει σε ποιον απευθύνεται με αυτή της την ανάρτηση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight