Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έμφαση στα προγράμματα στήριξης επενδύσεων και νέων αγροτών στη Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Έμφαση στα προγράμματα στήριξης ε...

Αυτό τονίστηκε στη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής στην Πάτρα

Σε μια λιτή τελετή, την περασμένη Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής στην Πάτρα, τηρουμένων των μέτρων ασφάλειας για τον covid-19, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο / Βοηθό Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες αναπτυξιακών προγραμμάτων του αγροτικού τομέα Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους, τόσο ο κ. Βασιλόπουλος όσο και ο κ. Σακελλαρόπουλος  έδωσαν ιδιαίτερη  έμφαση  στα  προγράμματα στήριξης επενδύσεων και νέων αγροτών την περίοδο 2022-2027 καθώς στα καθημερινά ανοιχτά αγροτικά θέματα  που θα δώσουν νέα ώθηση στον πρωτογενή τομέα στην  Δυτική Ελλάδα  τη νέα χρονιά. 

Κυρίαρχο ζήτημα  για να επιτευχθεί  ο στόχος είναι η αγαστή  συνεργασία όλων των τμημάτων με τους εμπλεκόμενους φορείς και πολίτες που ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Σταύρος Βέρρας,  η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Χαρά Οικονόμου, η αναπληρώτρια Δντρια της ΔΑΟΚ, Κωνσταντίνα Τσόλκα και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις