Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, η φαντασία σας, σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φροντίστε μόνο που και που να πατάτε και λίγο στο έδαφος. Έχετε καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους.

Ταύρος

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Δίδυμοι

Εξαιρετική μέρα για την συναισθηματική σας ζωή η σημερινή, μια και θα μπορούσατε να ξαναδώσετε ζωή σε μια σχέση που είχε παρακμάσει ή να ξεκινήσετε κάτι νέο, εάν είστε αδέσμευτοι. Η υπερβολική αισιοδοξία σας ωστόσο και η υπερεκτίμηση των δυνάμεων σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Κατεβάστε το πήχη και κάντε ρεαλιστικά πλάνα για να μπορούν να αποδώσουν.

Καρκίνος

Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Σας δίνονται υποσχέσεις, που αυτή την φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε.

Λέων

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Παρθένος

Επαγγελματική αλλαγή πορείας μπορεί να φέρει η μέρα! Ευνοούνται οι αλλαγές! Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν ωστόσο καμιά σιγουριά. Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς! Κάποια επαγγελματική σας ενασχόληση ή ένα project δεν ολοκληρώνεται γιατί ίσως να υπάρξει αλλαγή πορείας πλεύσης. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις.

Ζυγός

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σας. Είστε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι σήμερα και αυτή η θετική σας ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Νέες πεποιθήσεις και κάποια νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας οδηγούν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις και να οδηγήσετε στο εξής με νέα ρότα την ζωή σας.

Σκορπιός

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σας δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία… Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

Τοξότης

Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά τις επόμενες κινήσεις σας σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα φέρνατε από μόνοι σας.

Αιγόκερως

Για σας ο χρόνος δεν θα έχει την παραμικρή σημασία, φίλοι Αιγόκεροι, σαν να έχετε όλη σας την ζωή μπροστά σας. Και ναι μεν δεν είναι κακό το να λειτουργείτε χαλαρά και χωρίς πίεση χρόνου, ειδικά εάν απολαμβάνετε μια ελεύθερη μέρα, εάν όμως πρέπει να πάτε στη δουλειά, το πράγμα αλλάζει! Το βράδυ όμως έχετε την ελευθερία να περάσετε χαλαρά και ξέγνοιαστα με φίλους και το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι δε, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που θα σας βγάλει από την ρουτίνα σας. Και που ξέρετε;

Υδροχόος

Η μέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εάν δεν τα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι, καθώς θα έχετε την παρόρμηση να σκαλίζετε και να επανέρχεστε σε επώδυνα θέματα, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα. Εργασιακά, φροντίστε να μην κωλυσιεργείτε χωρίς λόγο και αιτία, καθώς θα μείνετε πίσω. Το απόγευμα ενδείκνυται για ρομαντισμό! Οι δεσμευμένοι βγείτε με το ταίρι σας κάπου ρομαντικά για δείπνο. Οι αδέσμευτοι, είναι μια πολύ καλή μέρα να βγείτε για πρώτο ραντεβού με ένα νέο σας φλερτ.

Ιχθείς

Σήμερα συνιστάται να προσπαθήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, φίλοι Ιχθείς, με κάθε δυνατό μέσο ή τρόπο! Μια εξόρμηση σε μέρη άγνωστα, μια φιλική συζήτηση, ένα λογοτεχνικό κείμενο είναι μερικά μέσα που θα μπορούσαν να σας δώσουν το ερέθισμα που χρειάζεστε. Αποφύγετε κουραστικές ενέργειες που εξαντλούν τις μυϊκές σας δυνάμεις! Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια επιδρομή στα καταστήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being