Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Γερασιμίδου: Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα- Είμαι διαβητική και με έπιασε πανικός

Ελένη Γερασιμίδου: Είμαστε 18 ώρες χωρίς...

H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ίδια και οι γείτονες της στην Παλλήνη εξαιτίας της κακοκαιρίας, στην εκπομπή στο “Πρωινό”.

H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ίδια και οι γείτονες της στην Παλλήνη εξαιτίας της κακοκαιρίας, στην εκπομπή στο “Πρωινό”. "Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία γειτονιά εδώ στη Νέα Παλλήνη", είπε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: "Έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα. 18 ώρες είμαστε χωρίς ρεύμα και δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο".

"Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά, μάλιστα με πήρε η μητέρα ενός κοριτσιού. Υπάρχουν δύο ηλικιωμένοι που ξέμειναν εδώ από την πρώτη ημέρα και φιλοξενούνται, ευτυχώς υπάρχει πάντα η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται φάρμακα και αναγκάστηκε ο γιος του ενός να έρθει με την Πυροσβεστική και μετά με τα πόδια να φέρει το φάρμακο της μητέρας του. Μόνο ένας άνθρωπος από τον Δήμο Παλλήνης απαντά, ο Δήμαρχος δεν υπάρχει, είναι όλοι του στυλ Πατούλη. Δεν κάνουν τίποτα" ανέφερε.

"Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγώ είμαι διαβητική. Κάποια στιγμή, με έπιασε πανικός για το τι θα γίνει. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 ετών. Με έπιασε πανικός, αλλά δεν σας το λέω ως προσωπικό πρόβλημα" συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight