Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Βασίλης Παπαδόπουλος: Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον προγεννητικό έλεγχο

Βασίλης Παπαδόπουλος: Υψηλού επιπέδου υπ...

Κέντρο Εμβρυομητρικής και Ιατρικής της Γυναίκας

Με γνώμονα το επιστημονικό του ενδιαφέρον για την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων ή αναπτυξιακών ανωμαλιών στα έμβρυα, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Βασίλης Παπαδόπουλος, δημιούργησε το 2012 το Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής.

Σήμερα σε έναν άνετο και καλαίσθητο χώρο στην καρδιά της Πάτρας, στην οδό Όθωνος Αμαλίας 37, το Κέντρο συνεχίζει να παρέχει στις γυναίκες, ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον προγεννητικό έλεγχο. Με το αντικείμενο του Προγεννητικού Ελέγχου εκτός από τον εμπνευστή και Επιστημονικό Υπεύθυνο του Κέντρου Βασίλη Παπαδόπουλο, ασχολείται και ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Εμβρυομητρικός, Κωνσταντίνος Τσιβεριώτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο έχουν εξειδικευτεί στην Εμβρυομητρική Ιατρική, στο Harris Birthright Research Center του Νοσοκομείου King's College του Λονδίνου, δίπλα στον παγκοσμίου φήμης καθηγητή και «πατέρα» της αυχενικής διαφάνειας, κ. Κύπρο Νικολαΐδη. Στο Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής πραγματοποιείται όλο το φάσμα των εξετάσεων που περιλαμβάνει ο προγεννητικός έλεγχος (Αυχενική Διαφάνεια, το Υπερηχογράφημα Β’ Τριμήνου, Dopler) καθώς και οι επεμβατικές μέθοδοι προγεννητικής διάγνωσης (Αμνιοπαρακέντηση,- Βιοψία Τροφοβλάστης (CVS)).

Στο αντικείμενο της Ιατρικής της Γυναίκας ο βασικός συνεργάτης του Κέντρου ο κος Γιώργος Μιχαήλ, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας στην Ιατρική Σχολή του Παν. Πατρών, ασχολείται με την Παθολογία του Τραχήλου και τις Κολποσκοπήσεις. Ο κ. Μιχαήλ από το 2013 είναι υπεύθυνος του Τμήματος Κολποσκόπησης & Τραχηλικής Παθολογίας της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ και είναι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Κολποσκόπησης & Τραχηλικής Παθολογίας.

Στις νέες συνεργασίες του Κέντρου θα πρέπει να σημειωθεί αυτή με την Καρδιολόγο, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής και Υπεύθυνη του Τμήματος Εμβρυικής Καρδιολογίας της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ, κ. Γεωργία Κωνσταντοπούλου καθώς και αυτή με τον Δρ. Μανώλη Τερζάκη γνωστό για την μακροχρόνια πορεία του στον τομέα της Γυναικολογικής Ογκολογίας, ως πρώην Διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του Ελληνικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ο Άγιος Σάββας».

Με την συνεργάτιδά του κ. Χριστίνα Γουδέλη, επίσης Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, εκτός από την Γυναικολογική Ογκολογία ασχολούνται και με την Ουρογυναικολογία, τη Λαπαροσκόπηση, τη MIS (minimal invasive surgery) και την Αναγεννητική του κόλπου μέσω laser.

Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής - Παπαδόπουλος Βασίλης Όθωνος Αμαλίας 37, mfmhellas.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being