Aπό τον Ζαν Λουί Καψαλά
Ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς μάς φτιάχνει μουσακά με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα. Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
200 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη 1 κιλό γαλοπούλα (κιμάς) ή ψιλοκομμένο κρέας 200 γρ. ντομάτα κονκασέ 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. μαϊντανο ή κόλιανδρο φρέσκο 1 ποτήρι λευκό κρασί 50 γρ. τριμμένο τυρί μαλακό 1 ξύλο κανέλα Λίγο αστεροειδή γλυκάνισο ή θυμάρι Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο
Για τη μπεσαμέλ: 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο 1 λίτρο γάλα Λίγο μοσχοκάρυδο
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










