Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Μερικές δυσκολίες και εντάσεις στην εργασία σας, θα σας αποσυντονίσουν προσωρινά, αλλά εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα κάνετε σημαντικά λάθη ή παραλείψεις.

Ταύρος

Απρόοπτες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα προοιωνίζει η μέρα! Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, καθώς και την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Δίδυμοι

Στα οικονομικά σας θα έχετε έντονο άγχος για υποχρεώσεις και προβληματικές καταστάσεις. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι λιγάκι απατηλή.

Καρκίνος

Η φαντασία σας ανεπτυγμένη σήμερα, σας κάνει ονειροπόλους. Μπορείτε να μην λέτε πολλά και να κρατήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους άλλους να μαντεύουν και θα τους οδηγήσετε σε όμορφα αποτελέσματα.

Λέων

Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες στην συναισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σας αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεστε.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τη δημιουργία και την έμπνευση. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις, καθώς θα είστε χαμένοι στους ονειρικούς σας κόσμους! Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε στο άμεσο μέλλον.

Ζυγός

Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις χωρίς να έχετε κάνει σοβαρές μελέτες για τις πιθανές αποδόσεις ή τα ρίσκα που πρέπει να αναλάβετε. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

Σκορπιός

Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και το ταίρι σας θα σας χαρίσει ευχάριστες ρομαντικές στιγμές που θα αναθερμάνουν τη σχέση σας. Για τους αδέσμευτους υπάρχει περίπτωση μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας!

Τοξότης

Ξεκαθαρίστε σήμερα σημαντικές διαφωνίες  με το ταίρι σας, θέστε τα πράγματα επί τάπητος με το σύντροφο σας και βρείτε τρόπους αγαστής συμβίωσης και απρόσκοπτης επικοινωνίας. Τα άστρα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας, αρκεί να το θελήσετε και σεις.

Αιγόκερως

Κοινωνικές επαφές και χαρούμενες γνωριμίες θα εξιτάρουν τη φαντασία σας. Η βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης σήμερα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη και εποικοδομητική ημέρα.

Υδροχόος

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφο και την οικογένεια σας και χαλαρώστε από την πιεστική πραγματικότητα.

Ιχθείς

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being