Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα προβλέπεται να ξεπεραστούν γρήγορα.

Ταύρος

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων της σημερινής ημέρας. Χαρίσετε στο σύντροφό σας ρομαντικές στιγμές γεμάτες από αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία. ‘Έχετε την τύχη με το μέρος σας, εάν δεν κάνετε λάθη στρατηγικής!

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν βόμβα!!! Μέσα σας θα πνίγεστε και στους άλλους θα δείχνετε μια διάλυση σχέσεων ή το τέλος ενός δεσμού ή δυσαρέσκεια για μια συνεργασία.

Λέων

Μη γίνεστε πεισματάρηδες σήμερα. Κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά παρέα με το σύντροφο σας.

Παρθένος

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Η εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα.

Ζυγός

Τα πλανητικό σύστημα θα σας φέρει σήμερα κοντά στην διαπίστωση,  ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα η μέρα είναι λιγάκι απατηλή, η επίγνωση όμως του γεγονότος μπορεί να σας γλυτώσει από τα δύσκολα.

Σκορπιός

Η φαντασία και η διαίσθηση σας προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και ξαφνικές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Κάντε υπομονή και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα ξεπερνιούνται. Κάποιο δάνειο που από καιρό περιμένατε θα είναι η σωτηρία λύση στα οικονομικά σας προβλήματα.

Αιγόκερως

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα προβλέπετε να ξεπεραστούν γρήγορα.

Υδροχόος

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας μια γνωριμία μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας καινούργιας σχέσης.

Ιχθείς

Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον θα εξελιχθούν σε σχέση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being