Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μενίδι: 5 συλλήψεις μετά από καταδίωξη με πυροβολισμούς

Μενίδι: 5 συλλήψεις μετά από καταδίωξη μ...

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 15.00, από την οδό Λιοσίων στο Μενίδι

Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά την επεισοδιακή καταδίωξη, κατά την οποία υπήρξε και ένας πυροβολισμός από πλευράς αστυνομικού το απόγευμα της Παρασκευής στο Μενίδι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 15.00, από την οδό Λιοσίων στο Μενίδι, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, δηλαδή τέσσερις αστυνομικοί με δύο μοτοσικλέτες, έκαναν σήμα σε ένα ΙΧ όπου επέβαιναν τρεις Ρομά, να σταματήσει για να το ελέγξουν.

Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη.Σε κάποιο σημείο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αστυνομικοί, το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει μανούβρες για να ξεφύγει και κινήθηκε προς τις μοτοσικλέτες. Την στιγμή εκείνη, ένας από τους αστυνομικούς, όπως λέει ο ίδιος, πυροβόλησε μια φορά για εκφοβισμό, προς την πλευρά μιας ρεματιάς, για να μην υπάρξει τραυματισμός ή εξοστρακισμός της σφαίρας.

Οι Ρομά όμως δεν πτοήθηκαν, ολοκλήρωσαν την στροφή με το αυτοκίνητο και η καταδίωξη συνεχίστηκε, με την συνδρομή και δεύτερης ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασε εκεί.

Τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε μια αποθήκη στο Καματερό και οι τρεις επιβάτες συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις