Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι αγρότες «υποδέχτηκαν» τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης- Τι τους είπε- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Οι αγρότες «υποδέχτηκαν» τον Υπ. ...

Στην Αχάια Κλάους

ΝΕΟΤΕΡΑ: Στην Πάτρα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός ο οποίος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε τους στενούς δεσμούς του με τη Αχαΐα ενώ εκτίμησε ότι θα γίνει μια χρήσιμη συζήτηση για το μέλλόν της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ενώ για τους διαμαρτυρόμενους αγρότες επεσήμανε ότι θα υπάρξει συνάντηση μαζί τους σε λίγες εβδομάδες στη Δυτ. Αχαΐα. Παράλληλα  ως προς τον κορωνοϊό και την Αχαΐα, υπογράμμισε την ανάγκη για τήρηση των μέτρων και εμβολιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος θα συμμετάσχει σε συνδιάσκεψη για την Κοινή Αγροτική Πολιτική στην Αχαϊα Κλάους.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δυτικής Αχαΐας και Ωλωνίας, έχει καλέσει όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους, στις 10 π.μ. στην πύλη της «Αχάια Κλάους», σε παράσταση διαμαρτυρίας προς τον υπουργό, για τα προβλήματα της περιοχής.

πρώτη ενημέρωση 10.33 πμ

Οι αγρότες εν αναμονή της άφιξης του υπουργού επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις