Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΜέΡΑ25: «Η Ελλάδα συνεχίζει να θρηνεί αχρείαστες απώλειες κ. Μητσοτάκη»

ΜέΡΑ25: «Η Ελλάδα συνεχίζει να θρηνεί αχ...

Το ΜέΡΑ25 τονίζει ότι «επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, ότι η μόνη απάντηση της 'Ακρως Δεξιάς κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη σε κάθε πρόβλημα είναι «Αυταρχισμός-Αυταρχισμός-Αυταρχισμός»

Αρνητική υποδοχή στο μήνυμα του πρωθυπουργού επιφύλαξε το ΜέΡΑ25, καθώς με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «επανέλαβε στακάτα και επιτακτικά ο Πρωθυπουργός στο φινάλε του διαγγέλματός του» την προτροπή «εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε», χωρίς να κάνει αυτοκριτική.

Το ΜέΡΑ25 τονίζει ότι «επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, ότι η μόνη απάντηση της 'Ακρως Δεξιάς κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη σε κάθε πρόβλημα είναι «Αυταρχισμός-Αυταρχισμός-Αυταρχισμός». Προσθέτει, ότι «έχει γίνει τόσο δεύτερη φύση η επιβολή και η ράβδος, που την ίδια ώρα που ανακοίνωνε με όλη τη γλύκα Διοικητή της Κομαντατούρ τη λίστα από μέτρα περαιτέρω εξοβελισμού των ανεμβολίαστων από τον κοινό βίο, εκστόμιζε με απίστευτο θράσος ότι «πρόκειται, όπως βλέπετε, για επιλογές ενθαρρυντικές και όχι κατασταλτικές».

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «η κυβερνητική διγλωσσία, ξεχειλίζουσα από κάθε λέξη, κάθε παράγραφο του επικοινωνιακά χιλιοχτενισμένου διαγγέλματος, πριόνισε και το τελευταίο κλαράκι κυβερνητικής αξιοπιστίας, καθώς ο Πρωθυπουργός εκστόμιζε με παντελή έλλειψη συναίσθησης τα πάντα και τα αντίθετά τους: ΚΑΙ ότι έχουμε «υψηλά ποσοστά εμβολιασμού» ΚΑΙ ότι τελικά αυτό δεν επαρκεί. ΚΑΙ ότι έχει ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ΚΑΙ ότι χρειάστηκε η επίταξη του ιδιωτικού τομέα. ΚΑΙ ότι «με προτροπή και ενθάρρυνση» όλο και περισσότεροι εμβολιάζονται, ΚΑΙ αποκλεισμοί και δαιμονοποίηση των ανεμβολίαστων».

Η Ελλάδα, επισημαίνει το ΜέΡΑ25 «συνεχίζει να θρηνεί αχρείαστες απώλειες κ. Μητσοτάκη, γιατί πολύ απλά δεν έχει έχετε ενισχύσει πραγματικά το ΕΣΥ, δεν έχετε στήσει ένα δημόσιο δίκτυο για δωρεάν μαζικά ράπιντ τεστ σε εμβολιασμένους και μη, δεν έχετε επιτάξει και εντάξει το σύνολο του ιδιωτικού τομέα υγείας στη μάχη που δίνει το δημόσιο σύστημα υγείας, δεν έχετε αραιώσει τα δρομολόγια στα μέσα μεταφοράς, ούτε τις σχολικές τάξεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις