Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: «Έκρηξη» από ραντεβού στο Mega εμβολιαστικό- Προς σταθεροποίηση η αύξηση των εμβολιασμών

Αχαΐα: «Έκρηξη» από ραντεβού στο Mega εμ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ανοδική πορεία από την αρχή της εβδομάδας

Συνεχίζεται, όπως φαίνεται, η ανοδική πορεία των εμβολιασμών που παρατηρήθηκε από την αρχή της εβδομάδας, στην Περιφερειακή ενότητα Αχαΐας.

Ήδη από την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή 2.074 εμβολιασμοί, ένα αρκετά μεγάλο νούμερο σε σχέση με αυτό που καταγραφόταν το προηγούμενο διάστημα. Αρκεί να θυμίσουμε ότι στην Περιφερειακή ενότητα το ποσοστό των ανεμβολίαστων αγγίζει το 40% και ότι τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιούνταν καθημερινά 400, 1.000, 1.400 εμβολιασμοί.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτή η ανοδική πορεία βαίνει προς σταθεροποίηση καθώς και χθες Τετάρτη, οι εμβολιασμοί πλησίασαν τους 2.000. Πιο συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 1.923 εμβολιασμοί.

Θετικό σημάδι είναι ότι από τις 25 Νοεμβρίου το Mega εμβολιαστικό κέντρο θα πραγματοποιεί καθημερινά 480 εμβολιασμούς αφού έχουν κλειστεί τα αντίστοιχα ραντεβού. Να σημειώσουμε ότι μέχρι πρότινος καθημερινά γίνονταν 180 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση στη λειτουργία του συγκεκριμένου εμβολιαστικού κέντρου που κανονικά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του έτους.

Την ίδια ώρα οι αρμόδιοι φορείς τονίζουν την αναγκαιότητα των εμβολιασμών. Ο ΕΟΔΥ χθες ανακοίνωσε στο νομό, 242 κρούσματα ενώ η πίεση στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας παραμένει ασφυκτική λόγω της αύξησης των νοσηλειών covid.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις