Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμαρχος Πατρέων στη συγκέντρωση καταστηματαρχών εστίασης και εμπορίου

Ο Δήμαρχος Πατρέων στη συγκέντρωση κατασ...

Στην πλατεία Γεωργίου

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, σήμερα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν στην πλατεία Γεωργίου, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης ενάντια στα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα που τους εξοντώνουν, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) και ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας.

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας και Υγείας - Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη.

Στο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος τόνισε:

«Η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα σε όλους όσοι μάχονται για τη ζωή, γιατί όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, Δήμος δεν είναι τα κτίρια, είναι οι άνθρωποί του, που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, αλλά και για την πόλη μας, που εσείς την χτίζετε και την στηρίζετε.

Είναι χρήσιμο όμως, μέσα και από αυτή την κινητοποίηση, να φτάσουμε σ’ ένα συμπέρασμα και να μην μένουμε στην περιγραφή. Είναι λάθος να λέμε, ότι αυτοί που κυβερνούν και κάνουν κουμάντο στην οικονομία, δεν ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν πολύ καλά, είναι πιο έξυπνοι από μας, έχουν άποψη και στρατηγική, τακτική, που είναι η καταστροφή των μικρομεσαίων, προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Αν δεν αρθεί η εμπιστοσύνη του λαού στην πολιτική τους, στο σύστημά τους, θα συνεχίσουν για να ολοκληρώσουν το «έργο» τους. Τα μέτρα που παίρνουν ένα σκοπό έχουν, να φύγετε εσείς οι μικρομεσαίοι από την αγορά. Είναι μέτρα που παίρνουν εδώ και χρόνια, απλά τα τελευταία δύο χρόνια τους… εξυπηρέτησε το «όχημα» της πανδημίας. Σκοπός τους είναι οι μικροί να εξαφανιστούν και οι μεγάλοι να γιγαντωθούν.

Για να έχουν επιτυχία οι αγώνες πρέπει να νιώθουν την ανάσα των αγωνιζομένων. Και την ανάσα δεν την νιώθουν επειδή μαζευτήκαμε πολλοί, αλλά όταν καταλάβουν, ότι καταλαβαίνουμε τα σχέδιά τους, αντιδρούμε και δεν είμαστε δεδομένοι απέναντί τους. Τότε μόνο θα προβληματιστούν, θα ενσκήψουν στα προβλήματα και πιθανόν να λυθούν και κάποια από αυτά.

Ο αγώνας συνεχίζεται και γι αυτό θα ευχηθώ, καλή συνέχεια στους αγώνες μας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις