Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το αντίο του Καρναβαλικού Οργανισμού στον Μεντζέλο Μολοχίτη

Πάτρα: Το αντίο του Καρναβαλικού Οργανισ...

"Ο πρόωρος τραγικός χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο Πατρινό Καρναβάλι"

"Ο πρόωρος τραγικός χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο Πατρινό Καρναβάλι" αναφέρει ο Καρναβαλικός Οργανισμός στο μήνυμά του για τον πρόωρο θάνατο του Μεντζέλου Μολοχίτη.

Αναλυτικά:Η είδηση του θανάτου του Μεντζέλου Μολοχίτη προκάλεσε σοκ και θλίψη στο σύνολο της καρναβαλικής κοινότητας και της πατραϊκής κοινωνίας. Ο Μεντζέλος Μολοχίτης συνέδεσε τη ζωή του με το Πατρινό Καρναβάλι και με την εθελοντική του και αστείρευτη προσφορά του πρόσφερε τα μέγιστα στη μεγάλη του αυτή αγάπη, τόσο από τη θέση του απλού καρναβαλιστή όσο και από επίλεκτες θέσεις όπως του μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης, του μέλους της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού, της οργανωτικής ομάδας του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού μαζί με τον Άγγελο Πολυδωρόπουλο, αλλά και του μέλους του συμβουλίου εθελοντισμού του φορέα «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006».

Το λαμπερό γέλιο του Μεντζέλου Μολοχίτη θα λείψει από όλους μας και ο πρόωρος τραγικός χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο Πατρινό Καρναβάλι.

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και η πρόεδρος και μέλη του θα παρευρεθούν στην κηδεία του αποχαιρετώντας τον και καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας

 

Ήρα Ειρήνη Κουρή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις