Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα "κάγκελα" πρώην εργαζόμενοι - Διαπληκτισμός με Πελετίδη- Τον περίμεναν στην πόρτα- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στα "κάγκελα" πρώην εργ...

Στη συγκέντρωση το βασικό σύνθημα ήταν: "Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία" ενώ στη συνέχεια έφτασαν στην είσοδο του Δημαρχείου

Ένταση επικράτησε  στο Δημαρχείο της Πάτρας όταν εργαζόμενοι της Κοινωφελούς του έτους 2020, επιτέθηκαν φραστικά στον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη ζητώντας του να τους κρατήσει στη δουλειά. 

Η κινητοποίηση έγινε από την αίθουσα του Δημαρχείου της Πάτρας όπου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων. Στη συνέχεια όμως κατευθύνθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου όπου περίμεναν να βγει ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης με τον οποίο στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή των Πρώην Εργαζόμενων του Κοινωφελούς Προγράμματος 2020: "Για ακόμα μια φορά καλούμε τη δημοτική αρχή να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών. Να σταματήσει να αποφεύγει να δώσει την απάντησή της, μπλοκάροντας αυταρχικώς τη συζήτηση του θέματός μας στο δημοτικό συμβούλιο. Παρότι απέφυγε να μας απαντήσει στην ανοιχτή επιστολή μας, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Απαιτούμε την ίδια αντιμετώπιση, με αυτή που έδειξαν στους συναδέλφους των προηγούμενων ετών."

Στη συγκέντρωση το βασικό σύνθημα ήταν: "Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία" ενώ στη συνέχεια έφτασαν στην είσοδο του Δημαρχείου  όπου περίμεναν τον Κώστα πελετίδη να βγει. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις