Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει σήμερα στην ορθή επικοινωνία και την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλεια σας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και ρίξεις στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα την υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί σε οτιδήποτε καινούργιο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε υπομονή και επιμονή και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Θα ανοίξουν νέοι δρόμοι αρκετά σύντομα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αρνητικά γεγονότα στην ζωή έχουν σαν σκοπό να μας κάνουν να βρεθούμε σε ένα στάδιο αυτογνωσίας.  Τα άστρα σας συντροφεύουν με την θετικότερη ενέργεια τους στο στάδιο αυτό.

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό είναι ικανό σήμερα να σας μετασχηματίσει, έτσι ώστε να μπορείτε να εκφράζεστε περισσότερο από καρδιάς παρά με την λογική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι παραμονεύει μια νέα γνωριμία, η οποία αργότερα ίσως εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια. Δεν έχετε να χάσετε κάτι, εκτός και αν είστε δεσμευμένοι…

ΖΥΓΟΣ

Οι δεσμευμένοι ή όσοι είστε παντρεμένοι, προσέξτε τις παράλληλες σχέσεις. Ο κίνδυνος αποκαλύψεων, σκανδάλων και χωρισμών καραδοκεί! Στην δουλειά προσέξτε λάθη και παραλήψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι σήμερα θα προσφερθούν να προβάλουν ή να προωθήσουν το έργο σας, γιατί σας εκτιμούν! Μην τους απογοητεύσετε με την υπερφίαλη συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με νέες ευθύνες ή μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας, που θα σας ευχαριστήσει, προβλέπεται κατά τη σημερινή μέρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να δείτε πιο καθαρά τα σημεία που πρέπει να εστιάσετε και να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικά, θα σας φορτίσουν τα μικροπροβλήματα και θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις. Ίσως δεν έχετε την υπομονή να ασχοληθείτε όσο πρέπει με το ταίρι σας, καθώς πιέζεστε από πολλές πλευρές στη ζωή σας.  

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή, μέσα από την σπατάλη χρημάτων. Χώρια του ότι μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being