Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Μην αναβάλετε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις! Τα οικονομικά σας είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση και χρειάζονται σοβαρές προσπάθειες για να ανακάμψουν.

Ταύρος

Στη δουλειά σας θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχετε, εύκολα θα λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Κάπως έτσι πρέπει να λύσετε και το πρόβλημα των οικονομικών σας, που εξακολουθούν να σας αγχώνουν.

Δίδυμοι

Οι πολλοί στόχοι και τα διάφορα σενάρια του προηγούμενου μήνα σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Το πλανητικό σκηνικό σας βρίσκει σκόρπιους σε διάφορες κατευθύνσεις. Σπαταλάτε όμως έτσι ενέργεια και χρόνο που δεν έχετε…

Καρκίνος

Ότι δεν σας είναι χρήσιμο, αποβάλετε το απλά από την ζωή σας. Σχέσεις που σας απομυζούν μόνο και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, τελειώστε τες για το καλό σας!!!

Λέων

Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ισορροπία. Μην πιέζεστε να κάνετε επιλογές γιατί θα κάνετε λάθη. Προσέξτε να μην ενθουσιάζεστε εύκολα!

Παρθένος

Μην επενδύετε άλλο σε έξοδα αυτοπροβολής. Είναι καιρός για οικονομία. Λένε ότι όταν κάποιος πιάσει πάτο, ο μόνος δρόμος που έχει να ακολουθήσει είναι η πορεία προς τα πάνω. Ήρθε η ώρα λοιπόν για την άνοδο!

Ζυγός

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, είναι πολύ πιθανό να το συναντήσετε αυτές τις μέρες. Βγείτε και διασκεδάστε με φίλους, χαρείτε την κοινωνική σας ζωή!

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για δράση και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Αποφύγετε όμως μεγαλομανίες καθώς και επιπόλαιες κινήσεις.

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, εφόσον πρώτα επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος. Χρειάζεται μεθοδική δουλειά για να καταφέρετε θετικά αποτελέσματα!

Αιγόκερως

Η μέρα δυσκολεύει την επικοινωνία και ο εκνευρισμός σας θα είναι έκδηλος από το πρωί. Έχετε όμως ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση! Βρείτε τρόπο να το πετύχετε!

Υδροχόος

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά, και δεν χρειάζεστε και άλλα βαρίδια στα πόδια σας....

Ιχθείς

Μην δανείζετε χρήματα και μην κάνετε επενδύσεις. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν. Φυλάξτε λοιπόν τα νώτα σας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being